Värmeutrustning  Det finns inga produkter i denna kategori

Stort urval av restaurangutrustning och storköksutrustning i hög kvalité. Vi har det mesta i värmeutrustning och det som inte finns med på hemsidan kan vi med stor sannolikhet få hem på beställning. Vi har egen import från båda Arisco, Kayalar, Primax och många andra som tillverkar restaurangutrustning i bra kvalité och alltid till bästa priser....

Stort urval av restaurangutrustning och storköksutrustning i hög kvalité. Vi har det mesta i värmeutrustning och det som inte finns med på hemsidan kan vi med stor sannolikhet få hem på beställning. Vi har egen import från båda Arisco, Kayalar, Primax och många andra som tillverkar restaurangutrustning i bra kvalité och alltid till bästa priser.

Stekhäll till restaurang och storkök i båda elektrisk och gasmodeller. Flera olika storlekar och både bordsmodeller och fristående. Stekhäll med slät yta eller stekhäll med räfflad yta

Vattenbad i bra kvalité i flera olika storlekar och modeller, bordsmodeller och fristående både med och utan tappkran. Vattenbad är oftast GN anpassat så de passar i alla storkök och existerande utrustning går att använda till.

Stekbord från både Arisco, Primax och Classic Gastro. Vi har stekbord för gas och elektrisk anslutning och i storlekar från bordsmodell till fristående 600, 700 och 900. Fråga oss gärna, vi har säkert det du behöver.

Stort urval av spisar för båda gas, elektrisk och induktion. Vi har egen import av allt från Asber till Primax. Alltid bra kvalitet och låga priser på spisar för storkök och restaurang hos Köksoutlet.se. Där finns spisar i många olika prisklasser och kvaliteter; vi har ett brett urval som täcker de flesta behov. Vi har även begagnade spisar så fråga oss gärna om du inte hittar exakt det du söker på hemsidan.

Kokgrytor och kokgryta från Primax och Arisco, bra kvalité och väldigt prisvärd. Egen import ger dig bästa pris. Alltid.

Stort urval i fritöser till båda gas och el. Bordsmodeller och fristående.

Se alla våra produkter och värmeutrustning i kategorin nedan. Klicka på respektive bild för att komma till den underkategori du letar efter. Tveka aldrig kontakta oss om du har frågor om våra produkter eller om du inte hittar vad du letar efter på hemsidan. Vårt sortiment inom värmeutrustning skiftar ofta och ibland hinner vi inte få alla nya produkter på hemsidan.  

Mer

Kategorier

Stekhäll

Stekhäll i bra kvalité för restaurang och storkök.  En stekhäll på restaurang eller i storköket ska vara driftssäker, slitstark och snabb. Samtidig är det viktigt att den ger dig en bra ergonomisk och komfortabel arbetsställning. Därför finns våra stekhäller i många olika modeller och storlekar, båda bordsmodeller och fristående.

Vattenbad

Vattenbad i bra kvalité till restaurang och storkök. Flera olika modeller och storlekar finns.

Ett vattenbad på restaurang eller i ett storkök ska vara driftssäker, slitstark och snabb. Samtidig är det viktigt att den ger dig en bra ergonomisk och komfortabel arbetsställning. Därför finns våra vattenbad i många olika modeller och storlekar, både bordsmodeller och fristående.

Stekbord

Stekbord i bra kvalité för restaurang och storkök.  Ett stekbord för restaurang eller till storköket ska vara driftssäkert, snabbt och inte minst tåligt och slitstarkt. Samtidig är det viktigt att den ger dig en bra ergonomisk och komfortabel arbetsställning. Därför finns våra stekbord i många olika modeller och storlekar, båda manuellt tippbara och elektrisk tippbara. På pelare eller på benställning.

Kokgryta

Kokgryta i bra kvalité för restaurang och storkök.  En kokgryta avsedd till restaurang eller till storköket måste vara driftssäker, snabb och inte minst slitstark och tålig. Dessutom är det viktigt att den ger dig en bra ergonomisk och komfortabel arbetsställning. Därför har vi flera olika modeller av kokgrytor i många olika storlekar, båda manuellt tippbara och elektrisk tippbara.

Vi importerar kokgrytor från Italien, Danmark och har även möjlighet att ta hem svenskproducerade kokgrytor på förfrågning.  

Fritöser

Val av fritös – vad ska ni tänka på innan ni väljer fritös?

Kapaciteten i en fritös mäts vanligvis i liter; alltså hur mycket olja som får plats i tanken. En vanlig tumregel är att en bra fritös kan producera friterade matprodukter som har ungefär 1,5 till 2 gånger vikten av oljan i fritöstanken.

Vad har ni behov av och vad passar er verksamhet bäst? Ska ni ha en fritös som är placerad på en arbetsbänk eller en fristående fritös. Var ska fritösen placeras; finns det tillräckligt med utrymme. Ska ni ha en fritös för gas eller ska den anslutas till el? Tänk på att en stor fritös kan dra mycket ström och en fritös som har större kapacitet än nödvändigt kan vara onödig dyr i drift.

Hur stark ska din fritös vara? Tänk på att en stark fritös såklart drar mera energi men den kallnar inte så snabbt, så tillagar ni produkter direkt från frysen kan det vara bra med en stark fritös. Tillager ni tinade eller färska produkter behövs kanske inte så mycket energi.

Behöver du en fritös med 1 bassäng eller kanske flera?

Vanlig tillagningstemperatur vid fritering ligger runt 180C – behöver du extra värme utöver det? Vilka temperaturspann har fritösen och finns steglös reglering?

Fritöser av rostfritt stål är lättast att underhålla och håller längst.

Du bör rengöra din fritös noggrant åtminstone varje dag och gärna oftare. Se alltid till att fritösen är avstängd och rengör den med varmt vatten och lite diskmedel.       

Grill

Grill, lavastensgrill, kycklinggrill och klämgrill för restaurang, café och storkök - för bästa grillresultat.

Som alltid får du väldig bra kvalité och bästa pris när du handlar hos Köksoutlet. Det gäller oavsett om du köper lavastenstensgrill, kycklinggrill eller klämgrill. 

Spisar

Köksmaskiner i all ära men spisen är viktig! - Vad du behöver veta när du väljer restaurangspis.

Att välja spis är inte alltid lätt. Det är viktigt beslut att ta eftersom restaurangspisen säkert är din viktigaste köksmaskin i ditt kök. Utbudet är stort och det finns olika sorter att välja bland: bänkspis, gasspis, elektrisk spis, fristående spis…

Beroende på vilken sorts matlagning och användningssätt du ska använda din restaurangspis för finns det olika sorter. För att välja rätt spis finns det olika saker du bör ta reda på innan du handlar. Hur fungerar de olika spisarna, storlek på spisen, vilka kokkärl/stekpannor ska du kunna använda osv.

Läs mer om vad du ska tänka på mär du väljer ny spis på vår nya hemsida - Läs mer här

Varmhållning

Utrustning till varmhållning på restaurang och buffé. Chafing dish, värmelampa ovh värmeplattor i bra kvalite.

Värmedisplay

Värmedisplay i många olika storlekar och design. För exponering och försäljning av uppvärmt livsmedel. Vi har många olika typer, storlekar och former av värmedisplays. Alla i bra kvalité importerat direkt från producent för att ge dig din bästa pris. Alla vår värmedisplays är i bra kvalité och mycket lämplig för exponering av livsmedel i butik, på café och restaurang.