Ugnar  Det finns inga produkter i denna kategori

En ugn är oftast hjärtat i restaurang- eller industriköket och behovet varierar mycket från kök till kök. Hos köksoutlet säljer vi enbart kvalitéts ugnar från italienska Primax. En restaurangugn från Primax är icke en kompromiss på kvalitét men en ugn som kan tillfredsställa även den mest kräsne användaren. Snabb leverans direkt till dörren!

En ugn är oftast hjärtat i restaurang- eller industriköket och behovet varierar mycket från kök till kök. Hos köksoutlet säljer vi enbart kvalitéts ugnar från italienska Primax. En restaurangugn från Primax är icke en kompromiss på kvalitét men en ugn som kan tillfredsställa även den mest kräsne användaren. Snabb leverans direkt till dörren!

Mer

Kategorier

Fagor kombiugnar

Ugnar från Fagor är MYCKET hög kvalité och tål jämförelse med Rational. Lika lätta att använda, samma funktioner och höga kvalitet på komponenter. Fagors nya Advance ugnar är en seriös utmanare till Rational SCC

Bageriugn

Bageriugn i italiensk kvalité för bageri, bake off och restaurang. Köksoutlet importerar och säljer italienska kvalitetsugnar från Primax till restaurang, bageri, storkök, café och livsmedelsaffärer i hela Sverige.

Se priser och fler bageriugnar på vår nya sida Storköksbutiken - Klicka här - Bageriugnar 

Den italienska producent Primax är synonym med kvalitet och pålitlighet. Primax startades av entreprenörer från en av världens största producenter av industriugnar. Där många års erfarenhet och kunskap ligger bakom framgången idag. Sambandet mellan pris och kvalitet är kanske den bästa på marknaden. Primax bakugnar är nya på svenska marknaden men har redan visat sitt värde i Danmark i mer än 3 år och har bland annat varit använd på flera stora danska festivaler såsom Roskilde festival och Skanderborg Festival samt i många restauranger, caféer och cateringföretag.

En bageriugn från Primax är en ugn i mycket hög kvalité till oslagbart pris. Primax är ett veletablerat och välrenommerat italiensk brand – god kvalitet och funktionalitet är nyckelorden som gör att Primax också är på väg att bli ett känt namn i Sverige.

Primax bageriugn också kallat för Proffline Pastry är en gedigen bageriugn med alla tänkbara finesser och funktioner. Precis som ugnar som Rational och Unox. Samma funktioner och kvalité men till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Precis som vi gillar på Köksoutlet. Toppkvalité till oslagbart pris!

Primax Proffline Pastry bageriugn är mycket stabil och tålig med en exklusiv design som är fullt på höjd med konkurrenterna. Proffline bageriugn är mycket användarvänlig. Är du van vid ett annat märke av bageriugn kommer du snabbt lära dig att använda en Primax.

Primax Proffline bageriugnen kan programmeras till att tillaga bröd, kakor, bakverk, småkakor, tårtor och mycket annat gott. Det kan sparas upp till 99 olika recept/program. Programmering kan tillaga i 4 faser och varje fas kan ha olika temperaturer, ånga/fuktighet, fläkthastighet m.m. kan såklart också kontrolleras.

Primax bageriugn kan köpas i storlek från 4 till 16 bleck och passar för 600x400 standardbageriplåt.

Kombiugn, professionell

Kombiugn för professionell användning i italiensk kvalité för restaurang, bageri, storkök, bake off och livsmedelsaffärer. Köksoutlet importer och säljer italienska kvalitetsugnar från Primax till restaurang, bageri, storkök, café och livsmedelsaffärer i hela Sverige.

Se fler kombiugnar med priser på vår nya sida Storköksbutiken.se Klicka här Kombiugnar

Den italienska producenten Primax är synonym med kvalitet och pålitlighet. Primax startades av entreprenörer från en av världens största producenter av kombiugnar och restaurangugnar. Där många års erfarenhet och kunskap ligger bakom framgången idag. Sambandet mellan pris och kvalitet är det bästa på marknaden i Sverige. Primax kombiugnar för professionella är nya på den svenska marknaden men har redan visat sitt värde i Danmark i mer än 3 år och har bland annat varit använd på flera stora danska festivaler såsom Roskilde festival och Skanderborg Festival samt i många restauranger, caféer och cateringföretag.

En kombiugn från Primax är en ugn i mycket hög kvalité till oslagbart pris. Primax är ett veletablerat och välrenommerat italiensk brand – god kvalitet och funktionalitet är nyckelorden som gör att Primax också är på väg att bli ett känt namn i Sverige.

Primax kombiugn också kallat för Proffline Gastro är en gedigen kombiugn för den kräsna användare och med alla tänkbara finesser och funktioner. Precis som ugnar som Rational och Unox. Samma funktioner och kvalité men till en mycket konkurrenskraftig pris. Precis som vi gillar på Köksoutlet. Topp kvalité till oslagbar pris!

Primax Proffline Gastro kombiugn är mycket stabil och tålig med en exklusiv design. Proffline Gastro kombiugn är mycket användarvänlig. Är du van vid ett annat märke av kombiugn kommer du snabbt lära dig att använda en Primax.

Primax Proffline Gastro kombiugn kan programmeras till att tillaga bröd, rött och vitt kött, grönsaker, fisk, kakor, tårtor och mycket annat gott. Det kan sparas upp till 99 olika recept/program. Programmering kan tillaga i 4 faser och varje fas kan ha olika temperaturer, ånga/fuktighet, fläkthastighet m.m. kan såklart också kontrolleras.

Primax Proffline Gastro kombiugn kan köpas i storlek från 4 till 20 bleck och passar för GN Gastro standard mått. 

Bakeoff

Bakeoff ugnar till restaurang, café, matbutik, kiosk, bensinmack. Vi har olika bakeoff ugnar i olika storlekar, modeller, kvalitéer och priser. Bakeoff ugn till den lilla kiosken, stora matbutiken eller caféet hittar du här. Med en bakeoff ugn kan du erbjuda dina kunder nybakat som direkt från bageriet. Bakeoff ugnar även kallade kombiugn och konvektionsugn ser du nedan. 

Se fler bakeoffugnar och priser på vår nya hemsida Storköksbutiken.se Klicka här - Bakeoffugnar

Köksoutlet.se har egen import av bakeoff ugnar från Primax som är en innovativ italiensk ugnsproducent som endast tillverkar ugnar av högsta kvalité. Med fokus på kostnadskontroll och effektiv logistik kan Primax tillverka ugnar av högsta kvalité till väldigt låga priser.

En bakeoff ugn från Primax och Köksoutlet är synonym med en ugn i hög kvalité till lågt pris. En ugn som är stark, pålitlig och funktionell. Innovativt designad i italien och tillverkad med noggrant utvalda komponenter för att säkerställa att du köper en ugn du blir nöjd med nu och efter flera år.

Bakeoff ugnar från Primax finns i flera olika modeller och storlekar – allt från 3 till 10 bleck, analog och digital, som kombiugn med digital ångkontroll eller som kombiugn med analog ångkontroll. Bakeoff ugnarna finns även som vanliga konvektionsugnar som fungerar precis som en vanlig hushållsugn.

2 olika serier av bakeoff ugnar finns tillgängliga.
Easyline serien finns som båda konvektionsugn och analog kombiugn med manuell ånga genom antingen knapptryck eller inställning via vridknapp. Alla Easyline ugnar är väldigt lätta att använda; precis som en vanlig hushållsugn med vridknapper.
Fastline serien som är en innovativ digital ugn med digitalt display och kontroll. Finns även i en mycket populär analog modell – FUE906 som är en av våra bästsäljande bakeof fugnar. Plats för 6 bleck, båda standard GN och 600x400 bakeoff plåt.

Vi har sålt Primax ugnar i båda Danmark och Sverige i flera år och är väldigt nöjda med dem. Vi vet att vi har hittat ett produktsortiment och en tillverkare som ständigt utvecklas och levererar produkter i särklass; och till priser som är väldigt konkurrenskraftiga. Precis som det ska vara!  

Kombiugn

Kombiugn till restaurang, café, matbutik, kiosk, bensinmack osv. Vi har olika kombiugnar i olika storlekar, modeller, prisklasser; alla i bra kvalité.

Köksoutlet.se har egen import av kombiugnar från Primax som är en innovativ italiensk ugnsproducent som endast tillverkar kombiugnar av högsta kvalité. Med fokus på kostnadskontroll och effektiv logistik kan Primax tillverka restaurangugnar av högsta kvalité till väldigt låga priser.

En kombiugn från Primax och Köksoutlet är synonym med en ugn i hög kvalité till lågt pris. En kombiugn som är stark, pålitlig och funktionell. Innovativt designad i Italien och tillverkad med noggrant utvalda komponenter för att säkerställa att du köper en kombiugn du blir nöjd med nu och även om många år.

Kombiugnar från Primax finns i flera olika modeller och storlekar – allt från 3 till 10 bleck, analog och digital, som kombiugn med digital ångkontroll eller som kombiugn med analog ångkontroll. Primax ugnarna finns även som vanliga konvektionsugnar som fungerar precis som en vanlig hushållsugn.

2 olika serier av kombiugnar finns tillgängliga:

Easyline som är en serie av analoga kombiugnar med fokus på användarvänlighet och pålitlighet. Easyline kombiugnarna fungerar nästan som en vanlig hushållsugn med vanlig vridknappar. En vridknapp för program, en för temperatur, en vridknapp för tid, en vridknapp för fukt och en tryckknapp för manuell ånga. Easyline kombiugnar finns i storlek från 5 upp till 10 bleck och passar för båda GN 1/1 och 600x400 bageriplåt (förutom EDE805 som bara passar för GN 2/3)

Fastline som är en serie av digitala kombiugnar med fokus på flexibilitet, användarvänlighet och pålitlighet. Fastline kombiugnar är lite mera avancerade än Easyline och betjänas via en digitalt kontrollpanel där allt inställs via knapptryck och display. Möjlighet till att spara upp till 20 olika recept och till tillagning i 3 olika faser. Varje fas kan ha olika temperatur och olika mängd av fukt/ånga. Fastline kombiugn finns tillgänglig i storlek från 3-5 bleck (6 bleck analog finns också) och passar för båda GN 1/1 och 600x400 bageriplåt (förutom 803/805 som bara passar till GN 2/3)    

Gemensamt för båda Easyline och Fastline kombiugnar är hög kvalité, bra pris, kraftigt värmeelement för snabb uppvärmning, Glossy Finish och rundade hörn för lätt rengöring, avtagbara konsoller för rengöring i diskmaskin, dubbelglasdörrar, automatisk rotation av fläkt för jämn värmepåverkning och 75 mm mellan varje bleck.

Vi på Köksoutlet har sålt Primax i Danmark och Sverige i flera år och vet att vi med Primax har hittat en producent som verkligen tillverkar väldigt hög kvalité till mycket bra pris. Precis som det ska vara! 

Konvektionsugn

Konvektionsugn för restaurang, storkök, café, matbutik, kiosk, bensinmack osv. Vi har konvektionsugnar i olika storlekar, modeller och prisklasser; alla i mycket bra kvalité.

Köksoutlet.se har egen import av konvektionsugnar från Primax som är en innovativ italiensk ugnsproducent som endast tillverkar konvektionsugnar av bästa kvalité. Med fokus på kostnadskontroll och effektiv logistik kan Primax tillverka restaurangugnar av högsta kvalité till väldigt låga priser.

En konvektionsugn från Primax och Köksoutlet är synonym med en ugn i hög kvalité till lågt pris. En konvektionsugn som är pålitlig, stark och funktionell. Innovativt designad i Italien och tillverkat med noggrant utvalda komponenter för att säkerställa att du köper en konvektionsugn du blir nöjd med nu och även om många år.

Konvektionsugnarna från Primax finns i flera olika modeller och storlekar – allt från 3 till 10 bleck, analog och digital. Ugnarna från Primax finn även som kombiugnar med digital ångkontroll eller som kombiugn med analog ångkontroll.

2 olika serier av konvektionsugnar från Primax finns tillgängliga:

Easyline som är en serie av analoga konvektionsugnar med fokus på pålitlighet och användarvänlighet. Easyline konvektionsugnarna fungerar nästan som en vanlig hushållsugn med vanlig vridknappor. En vridknapp för temperatur och en vridknapp för tid. Easyline konvektionsugnar finns i storlek från 5 upp till 10 bleck och passar för båda GN 1/1 och 600x400 bageriplåt (förutom ECE805 som bara passar för GN 2/3)

Fastline som är en serie av digitala konvektionsugnar med fokus på flexibilitet, användarvänlighet och pålitlighet. Fastline konvektionsugnar är lite mera avancerade än Easyline och betjänas via en digitalt kontrollpanel där allt inställs via knapptryck och display. Möjlighet till att spara upp till 20 olika recept och till tillagning i 3 olika faser. Varje fas kan ha olika temperatur och olika tid/längd. Fastline konvektionsugn finns tillgänglig i storlek från 3-5 bleck (6 bleck analog finns också) och passar för båda GN 1/1 och 600x400 bageriplåt (förutom 803/805 som bara passar till GN 2/3)    

Gemensamt för båda Easyline och Fastline konvektionsugnar är hög kvalité, mycket bra pris, kraftigt värmeelement för snabb uppvärmning, Glossy Finish och rundade hörn för lätt rengöring, avtagbara konsoller för rengöring i diskmaskin, dubbelglasdörrar, automatisk rotation av fläkt för jämn värmepåverkning och 75 mm mellan varje bleck.

Vi på Köksoutlet har sålt Primax i Danmark och Sverige i flera år och vet att vi med Primax har hittat en producent som verkligen tillverkar konvektionsugnar i väldigt hög kvalité till oslagbart pris. Precis som det ska vara! 

Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar för restaurang, storkök och café. Köksoutlet har mikrovågsugnar för professionell användning i restaurangkök och storkök.

Se fler mikrovågsugnar med priser på vår nya hemsida Storköksbutiken.se Klicka här - Microvågsugnar

Alla våra mikrovågsugnar är i bra kvalité och tillverkade av kända tillverkare som Samsung och Panasonic.

Många har kanske uppfattningen om att värma och laga mat i en mikrovågsugn är lite fel eller fusk men faktisk visar forskning att snabb och effektiv uppvärmning i en mikrovågsugn gör att inte lika många näringsämnen bryts ner som vid vanlig tillagning som t.ex. kokning och stekning. Enligt livsmedelsverket är tillagning i mikrovågsugn en skonsam tillagningsmetod som gynnar näringsinnehållet i livsmedel, såframt mikrovågsugnen används korrekt – till uppvärmning och skonsam tillagning; inte långa eller intensiv tillagning.

Tekniken som ligger bakom moderna mikrovågsugnar uppfanns redan mitten på 40-talet i USA av den amerikanske ingenjör Percy Spencer. Han upptäckte att vatten, fett och kolhydrater reagerar på mikrovågor. Mikrovågsugnen har kommit långt sen den första modellen blev lanserad 1947 – den vägde 340 kg! På 70- och 80-talet var mikrovågsugnar väldigt vanliga i USA. De började blir mer och mer vanliga utanför USA och även i Sverige. På 80-talet var mikrovågsugnen inte längre något konstigt att ha i hemmaköket.

Mikrovågsugnar fungerar genom att bestråla maten med mikrovågor med en frekvens mellan 2,43GHz och 2,45GHz. Mikrovågorna gör att vattenmolekylerna i matten kokar och därvid värms maten. Nackdelen med detta är att om densiteten i maten är olika så kan värmefördelingen bli ojämn. Det är därför viktigt att portionera så portionen på tallriken är ungefär jämn och med samma densitet.

Där är såklart stor skillnad på en mikrovågsugn för hemmabruk och en avsedd för restaurangbruk. Även prisskillnaden är oftast också ganska stor. En mikrovågsugn för restaurang är gjord i mycket gedigen och hållbart material och oftast med en eller flera mycket starka magnetroner som tål en större användningsgrad.

Vilken funktion ska din mikrovågsugn ha?
Fundera på vilka processer en bra mikrovågsugn kan användas till utöver vad du är van vid idag, innan du köper en ny. Är det något som kan förbättras med hjälp av nya och olika funktioner på en mikrovågsugn? Vilka program kan du ha nytta av? Hur lång tid tar det innan du har tjänat in en dyrare mikrovågsugn med flera olika program och effekter? Ett café eller mindre självserveringsrestaurang kan utan större maskinutrustning servera en varierad meny med hjälp av en bra mikrovågsugn. Med den rätta modellen och korrekt användning kan en bra mikrovågsugn vara en effektiv hjälp i köket.

Hur stor mikrovågsugn behöver du?
Ett par av de viktigaste faktorerna du ska tänka på innan du köper ny mikrovågsung är antal watt, användningsgrad och ugnsutrymme. Ju högre watt, desto kortare tillagningstid. En rätt som tar 30 sekunder att laga i en mikrovågsugn med 1000 watt, tar 10 till 15 sekunder i en modell med högre watt.

Kom ihåg att aldrig använda föremål av metall i din mikrovågsugn och endast mikrovågssäkra kärl så har du en mikrovågsugn som fungerar i många år framöver.

 

Tillbehör

Tillbehör till ugnar. Allt från plåtar och bleck till rengöringsmedel, stativ och kåpar. 

Kombiugnar GAS

Fagor och Primax kombiugnar till GAS (Naturgas, gasol eller stadsgas)