Bakeoff  Det finns 12 produkter

Bakeoff

Bakeoff ugnar till restaurang, café, matbutik, kiosk, bensinmack. Vi har olika bakeoff ugnar i olika storlekar, modeller, kvalitéer och priser. Bakeoff ugn till den lilla kiosken, stora matbutiken eller caféet hittar du här. Med en bakeoff ugn kan du erbjuda dina kunder nybakat som direkt från bageriet. Bakeoff ugnar även kallade kombiugn och ko...

Bakeoff ugnar till restaurang, café, matbutik, kiosk, bensinmack. Vi har olika bakeoff ugnar i olika storlekar, modeller, kvalitéer och priser. Bakeoff ugn till den lilla kiosken, stora matbutiken eller caféet hittar du här. Med en bakeoff ugn kan du erbjuda dina kunder nybakat som direkt från bageriet. Bakeoff ugnar även kallade kombiugn och konvektionsugn ser du nedan. 

Se fler bakeoffugnar och priser på vår nya hemsida Storköksbutiken.se Klicka här - Bakeoffugnar

Köksoutlet.se har egen import av bakeoff ugnar från Primax som är en innovativ italiensk ugnsproducent som endast tillverkar ugnar av högsta kvalité. Med fokus på kostnadskontroll och effektiv logistik kan Primax tillverka ugnar av högsta kvalité till väldigt låga priser.

En bakeoff ugn från Primax och Köksoutlet är synonym med en ugn i hög kvalité till lågt pris. En ugn som är stark, pålitlig och funktionell. Innovativt designad i italien och tillverkad med noggrant utvalda komponenter för att säkerställa att du köper en ugn du blir nöjd med nu och efter flera år.

Bakeoff ugnar från Primax finns i flera olika modeller och storlekar – allt från 3 till 10 bleck, analog och digital, som kombiugn med digital ångkontroll eller som kombiugn med analog ångkontroll. Bakeoff ugnarna finns även som vanliga konvektionsugnar som fungerar precis som en vanlig hushållsugn.

2 olika serier av bakeoff ugnar finns tillgängliga.
Easyline serien finns som båda konvektionsugn och analog kombiugn med manuell ånga genom antingen knapptryck eller inställning via vridknapp. Alla Easyline ugnar är väldigt lätta att använda; precis som en vanlig hushållsugn med vridknapper.
Fastline serien som är en innovativ digital ugn med digitalt display och kontroll. Finns även i en mycket populär analog modell – FUE906 som är en av våra bästsäljande bakeof fugnar. Plats för 6 bleck, båda standard GN och 600x400 bakeoff plåt.

Vi har sålt Primax ugnar i båda Danmark och Sverige i flera år och är väldigt nöjda med dem. Vi vet att vi har hittat ett produktsortiment och en tillverkare som ständigt utvecklas och levererar produkter i särklass; och till priser som är väldigt konkurrenskraftiga. Precis som det ska vara!  

Mer
Konvektionsugn med plats för 4 bleck
Konvektionsugn till 60x40 bakeriplåtar med plats för 3 bleck
Konvektionsugn för bakeoff och restaurang i Italiensk kvalitet med plats för 3 bleck (GN 2/3)
Konvektionsugn för bakeoff och restaurang i Italiensk kvalitet med plats för 5 bleck (GN 2/3)
Konvektionsugn för bakeoff och restaurang i Italiensk kvalitet med plats för 3 bleck (båda GN och 60x40)
Nerone kombiugn 400V med ånga och digital kontroll Kombiugnen är med sidohängt dörr och fantastisk performance till priset.
Konvektionsugn för bakeoff och restaurang i Italiensk kvalitet med plats för 5 bleck (båda GN och 60x40)
Analog kombiugn med manuell ånga (injektionsånga) för bakeoff och restaurang. Italiensk kvalitet med plats för 6 bleck (båda GN och bakeoff 60x40)
Nerone kombiugn 400V med ånga och digital kontroll Kombiugnen är med sidohängt dörr och fantastisk performance till priset.
Kombiugn för restaurang i italiensk kvalitet med plats för 7 bleck (båda GN och Bakeoff 60x40)
Nerone kombiugn 400V med ånga och digital kontroll Kombiugnen är med sidohängt dörr och fantastisk performance till priset.
Kombiugn för restaurang i italiensk kvalitet med plats för 10 bleck (båda GN och Bakeoff 60x40)
Visar 1 - 12 av 12 produkter