Konvektionsugn  Det finns 8 produkter

Konvektionsugn

Konvektionsugn för restaurang, storkök, café, matbutik, kiosk, bensinmack osv. Vi har konvektionsugnar i olika storlekar, modeller och prisklasser; alla i mycket bra kvalité.

Köksoutlet.se har egen import av konvektionsugnar från Primax som är en innovativ italiensk ugnsproducent som endast tillverkar konvektionsugnar av bästa kvalité. Med fokus...

Konvektionsugn för restaurang, storkök, café, matbutik, kiosk, bensinmack osv. Vi har konvektionsugnar i olika storlekar, modeller och prisklasser; alla i mycket bra kvalité.

Köksoutlet.se har egen import av konvektionsugnar från Primax som är en innovativ italiensk ugnsproducent som endast tillverkar konvektionsugnar av bästa kvalité. Med fokus på kostnadskontroll och effektiv logistik kan Primax tillverka restaurangugnar av högsta kvalité till väldigt låga priser.

En konvektionsugn från Primax och Köksoutlet är synonym med en ugn i hög kvalité till lågt pris. En konvektionsugn som är pålitlig, stark och funktionell. Innovativt designad i Italien och tillverkat med noggrant utvalda komponenter för att säkerställa att du köper en konvektionsugn du blir nöjd med nu och även om många år.

Konvektionsugnarna från Primax finns i flera olika modeller och storlekar – allt från 3 till 10 bleck, analog och digital. Ugnarna från Primax finn även som kombiugnar med digital ångkontroll eller som kombiugn med analog ångkontroll.

2 olika serier av konvektionsugnar från Primax finns tillgängliga:

Easyline som är en serie av analoga konvektionsugnar med fokus på pålitlighet och användarvänlighet. Easyline konvektionsugnarna fungerar nästan som en vanlig hushållsugn med vanlig vridknappor. En vridknapp för temperatur och en vridknapp för tid. Easyline konvektionsugnar finns i storlek från 5 upp till 10 bleck och passar för båda GN 1/1 och 600x400 bageriplåt (förutom ECE805 som bara passar för GN 2/3)

Fastline som är en serie av digitala konvektionsugnar med fokus på flexibilitet, användarvänlighet och pålitlighet. Fastline konvektionsugnar är lite mera avancerade än Easyline och betjänas via en digitalt kontrollpanel där allt inställs via knapptryck och display. Möjlighet till att spara upp till 20 olika recept och till tillagning i 3 olika faser. Varje fas kan ha olika temperatur och olika tid/längd. Fastline konvektionsugn finns tillgänglig i storlek från 3-5 bleck (6 bleck analog finns också) och passar för båda GN 1/1 och 600x400 bageriplåt (förutom 803/805 som bara passar till GN 2/3)    

Gemensamt för båda Easyline och Fastline konvektionsugnar är hög kvalité, mycket bra pris, kraftigt värmeelement för snabb uppvärmning, Glossy Finish och rundade hörn för lätt rengöring, avtagbara konsoller för rengöring i diskmaskin, dubbelglasdörrar, automatisk rotation av fläkt för jämn värmepåverkning och 75 mm mellan varje bleck.

Vi på Köksoutlet har sålt Primax i Danmark och Sverige i flera år och vet att vi med Primax har hittat en producent som verkligen tillverkar konvektionsugnar i väldigt hög kvalité till oslagbart pris. Precis som det ska vara! 

Mer
Konvektionsugn med plats för 4 bleck
Konvektionsugn till 60x40 bakeriplåtar med plats för 3 bleck
Konvektionsugn för bakeoff och restaurang i Italiensk kvalitet med plats för 3 bleck (GN 2/3)
Konvektionsugn för bakeoff och restaurang i Italiensk kvalitet med plats för 5 bleck (GN 2/3)
Konvektionsugn för bakeoff och restaurang i Italiensk kvalitet med plats för 3 bleck (båda GN och 60x40)
Konvektionsugn för bakeoff och restaurang i Italiensk kvalitet med plats för 5 bleck (båda GN och 60x40)
Konvektionsugn för restaurang i italiensk kvalitet med plats för 7 bleck (båda GN och Bakeoff 60x40)
Konvektionsugn för restaurang i italiensk kvalitet med plats för 10 bleck (båda GN och Bakeoff 60x40)
Visar 1 - 8 av 8 produkter