Underbänk  Det finns 10 produkter

Underbänk

Diskmaskiner för restaurang, café och storkök är en annan historia än en vanlig diskmaskin för privathushåll. Det finns tre typer av diskmaskiner för användning i restaurangkök, en underbänksdiskmaskin som ser ut ungefär på samma sätt som en vanlig hushållsdiskmaskin, en huvdiskmaskin som är en tvådelad diskmaskin och tunneldiskmaskin.

En bra di...

Diskmaskiner för restaurang, café och storkök är en annan historia än en vanlig diskmaskin för privathushåll. Det finns tre typer av diskmaskiner för användning i restaurangkök, en underbänksdiskmaskin som ser ut ungefär på samma sätt som en vanlig hushållsdiskmaskin, en huvdiskmaskin som är en tvådelad diskmaskin och tunneldiskmaskin.

En bra diskmaskin för restaurangköket ska vara snabb, stark, pålitlig och användarvänlig.

Hos Köksoutlet.se har vi egen import av diskmaskiner från GAM och Omniwash som är två kända italienska brands som har tillverkat kvalitetsdiskmaskiner för industri och restaurangkök i hela världen sen mer än 25 år tillbaka. Omniwash är särskilt känd för att ha några av marknadens starkaste och bästa pumpar vilket ger en diskmaskin från Omniwash väldigt bra och jämnt diskresultat – varje gång! 

Köksoutlet har flera olika modeller och serier av Omniwash underbänksdiskmaskiner.

ST-serien är den billigaste, "icke-kinesiska" diskmaskinen i Sverige. Den är funktionell, kompakt och väldigt prisvärd. Fullt elektronisk med manuell diskmedelsdosering och automatisk torkmedelsdosering är ST-seriens diskmaskiner en bra basdiskmaskin för det mindre caféköket som inte behöver diska stora mängder disk under hela dagen. Alla Omniwash ST diskmaskiner diskar vid 53C och sköljer vid 85C och har en diskcykel på bara 120 sekunder. ST diskmaskinen finns för diskkorgar 35x35, 40x40 och 50x50.

Jolly-serien är nästa steg i pris. Med lite mer ”utrustning” än ST-serien är Jolly en av våra bästsäljande diskmaskinsserier.  Automatisk diskmedelsdosering och automatisk torkmedelsdosering gör användningen av en Jolly diskmaskin till en lek. Med möjlighet för extra tillköp av tömningspump till Jolly diskmaskinerna finns det möjlighet till att Jolly kan fungera i alla diskrum, även där avlopp inte finns i direkt anslutning till diskmaskinen. Alla Jolly Omniwash diskmaskiner diskar vid 55C och sköljer vid 85C och har en diskcykel på bara 120 sekunder. Jolly finns i storlek för diskkorgar på 35x35, 40x40 och 50x50 samt även som en huvdiskmaskin (Jolly 61)

EVO-serien är Omniwashs nyaste serie och är utvecklad med fokus på hållbarhet och bästa diskresultat. Diskmaskinerna i EVO-serien är högsta kvalité och med all tänkbar ”utrustning”, alla med automatisk diskmedelsdoseringspump, automatisk torkmedelsdoseringspump, vattenavhärdare för disk utan kalk och extra stark boiler för snapp uppvärmning och igång körning. Tömningspump är standard i alla EVO diskmaskiner!

Som något nytt har vi även GAM 560E underbänksdiskmaskin i sortiment. GAM är ett italienskt brand som sätter kvalité väldig högt och verkligen gör restaurangutrustning i högsta kvalité. GAM 560E underbänksdiskmaskin är flexibel med möjlighet till att dosera diskmedel och torkmedel olika från program till program. En energibesparande funktion som gör att vattnet i boiler och kar sänks när maskinen inte har varit använd i 30 min. Spolarmar i rostfritt för lång livslängd och automatisk signal när det är dags för service av maskinen.  GAM 560E finns också i version med inbyggd tömningspump om avloppet inte sitter direkt i anslutning till diskmaskinen. 

Mer
Startpaket för restaurangdiskmaskin
Mycket bra restaurangdiskmaskin - tillfälligt parti utan integrerat doseringsutrustning.
Mycket bra och prisvärd restaurangdiskmaskin från italienska Omniwash
Mycket bra restaurangdiskmaskin komplett med både disk- och torkmedelsdoseringspump från italienska Omniwash
Restaurangdiskmaskin från italienska GAM. Hög kvalitet och innovativ betjäning med digital touchpanel
Restaurangdiskmaskinerna i Omniwash nya serie EVO är en (r)evolution innan för diskmaskiner - Diskmaskinen kan beställas med integrerat vattenavhärdare - DISKA UTAN KALK och slipp vita ränder på glasen
Restaurangdiskmaskinerna i Omniwash nya serie EVO är en (r)evolution innan för diskmaskiner - Diskmaskinen kan beställas med integrerat vattenavhärdare - DISKA UTAN KALK och slipp vita ränder på glasen. Detta är en high power modell på hela 6,75 kW (400V)
Underbänkdiskmaskin världsklass från Fagor.  Överlägsen kvalité, mycket bra pris och perfekt resultat.
Restaurangdiskmaskin från italienska GAM med integrerat vattenavhärdare (diska utan kalk). Hög kvalitet och innovativ betjäning med digital touchpanel
Underbänkdiskmaskin världsklass från Fagor.  Överlägsen kvalité och perfekt resultat.
Visar 1 - 10 av 10 produkter