Vagnar  Det finns 4 produkter

Vagnar

Vagnar i rostfritt för diskhantering. Underlätta hanteringen i diskrummet med en eller flera bra vagnar som är lätta att rulla och tar upp till 10 diskkorgar.

Köksoutlet har egen import av rostfria vagnar från ”egen” produktion i EU. Vi har hittat en mycket duktig tillverkare som producerar allt i rostfritt för oss i väldigt hög kvalité. Vi kan ...

Vagnar i rostfritt för diskhantering. Underlätta hanteringen i diskrummet med en eller flera bra vagnar som är lätta att rulla och tar upp till 10 diskkorgar.

Köksoutlet har egen import av rostfria vagnar från ”egen” produktion i EU. Vi har hittat en mycket duktig tillverkare som producerar allt i rostfritt för oss i väldigt hög kvalité. Vi kan tillverka nästan allt i rostfritt till otroligt låga priser. Det är inget som heter standardmått eller sagt på ett annat sätt – allt är standardmått (nästan i alla fall) vilket gör att vi kan ge dig samma pris på en måttbeställd vagn som våra konkurrenter kan på en standardstorlek.

Alla våra vagnar är Z-modell som kan ”staplas” eller köras in i varann och sparar därvid mängder av plats när dem inte används. Detta är inte unikt för köksoutlet men unikt att du inte ska betala mycket mer för detta som vi tycker borde vara standard för alla vagnar. Varför ska en vagn ta mera plats än nödvändigt och varför ska det vara dyrare att producera en vagn där skenan är svetsat på snedd? Vi har inga bra svar på detta och säljer därför våra Z-vagnar för samma låga pris som en vanlig vagn – kanske är vi även billigare än dem flesta av våra konkurrenters vanliga diskvagnar. Testa gärna och jämför – Hittar du en Z-vagn billigare än hos oss ger vi ett presentkort på 300 kr till vår webbshop!

På Köksoutlet vet vi vad kvalité till diskrummet ska kosta. När du ska köpa vagn till diskrummet, kolla alltid med Köksoutlet.se först. Vi har egen tillverkning och bästa priserna i Sverige. 

Alltid bra kvalité, snabb leverans och lågt pris när du köper rostfri inredning och vagnar till restaurang, storkök, café och diskrum från Köksoutlet.se

Mer
Startpaket för restaurangdiskmaskin
Rostfritt stativ till underbänkdiskmaskin och glasdiskmaskin
Rostfri vagn för 10x 50x50 diskkorgar.  Svetsat Z-vagn - leveras svetsat och klar för användning. Ingen montering nödvändig!
Rostfri vagn för 10x 50x50 diskkorgar - inkl. 10 valfria diskkorgar Svetsat Z-vagn - leveres svetsad och klar för användning. Ingen montering nödvändig!
Visar 1 - 4 av 4 produkter