Grönsaksskärare  Det finns 18 produkter

Grönsaksskärare

Grönsaksskärare i känd och bra kvalité för restaurangkök, storkök och pizzeria.

Grönsaksskärare finns i många olika modeller och utföranden – gemensamt för dem alla är att de är specialframtagna och designade just för att skära grönsaker. RobotCoupe och Hällde är kanske dem två mest kända grönsaksskärare på den svenska marknaden och det är då oc...

Grönsaksskärare i känd och bra kvalité för restaurangkök, storkök och pizzeria.

Grönsaksskärare finns i många olika modeller och utföranden – gemensamt för dem alla är att de är specialframtagna och designade just för att skära grönsaker. RobotCoupe och Hällde är kanske dem två mest kända grönsaksskärare på den svenska marknaden och det är då också två väldigt bra maskiner som är fantastiska på det dem gör. Det syns på kvaliteten men tyvärr också ofta på priset. En känd analogi som dem flesta kan relatera till är bilar. Hällde och RobotCoupe är grönsaksskärarens Mercedes och BMW – det funkar bara, är snyggt, bra och dyrt. Ibland kanske det är tillräckligt med en VW eller en Toyota för just ditt behov? Samma kan vi säga om grönsaksskärare; ofta kanske det räcker med en GAM eller en asiatisk variant i bra kvalité.

Köksoutlet.se har egen import från Italienska GAM som har tillverket restaurangutrustning i mer än 25 år. Italiensk passion för bra mat och råvaror är en av nyckelorden när vi pratat om GAMs restaurangutrustning och det gäller också deras grönsaksskärare. Den vanligaste är GAM56 som klarar det mesta förutom att skära i tärningar.

Snabbhack eller Blixter som RobotCoupe kallar deras modell är en kombination av den välkända foodprocessorn och en blender. Den är ideel för alla typer av hackning, blandning, mixning av såser och krämer. Locket är vätsketätt och försett med påfyllningstratt för lätt påfyllning.

Att tänka på när du ska välja grönsaksskärare:

Hur stor kapacitet har maskinen? Finns det ett urval av knivar som passar det du ska tillaga eller skära? Är pris och kvalité som du ska ha? Ska du använda maskinen i ett flertal timmer om dagen är det kanske värt att fundera på att köpa ”top of the line” eller skal du bara använda maskinen lite då och då så kanske det räcker med en lite billigare variant? Är grönsaksskäraren för 230 eller 400V – får den plats i köket? Ska du ha en bänkmodell eller kanske en stor på benställning? Har grönsaksskäraren en nedmatarfunktion som är tillräckligt stor för det du ska tillaga? Tänk på att en större maskin är dyrare att inköpa och dyrare att använda så analysera ditt behov och köp den maskin som passar bäst.

Mer
Kniv till Sammic CA301 och CA401 grönsaksskärare. Välj kniv i menyn härunder
Kniv till Sammic CA301 och CA401 grönsaksskärare. Välj kniv i menyn härunder.
Kniv till Sammic CA301 och CA401 grönsaksskärare. Välj kniv i menyn härunder.
Kniv till Sammic CA301 och CA401 grönsaksskärare. Välj kniv i menyn härunder.
Kniv till Sammic CA301 och CA401 grönsaksskärare.
Kniv till Sammic CA301 och CA401 grönsaksskärare.
Kniv till Sammic CA301 och CA401 grönsaksskärare. Välj kniv i menyn härunder
Skärverktyg till AlexanderSolia - Cutty G5.1 och M4 Välj verktyg i menyn härunder
Italiensk grönsaksskärare i väldigt bra kvalité för pizzeria, restaurang och storkök
Professionell ostrivare perfekt för pizzeria och café
Mycket prisvärd grönsaksskärare inkl. 5 knivar
Grönsaksskärare från Sammic i toppkvalité och samma kapacitet som Hällde RG-7 - till under halva priset!
Grönsaksskärare från Hendi i bra kvalité. Mycket stor kapacitet med 750W motor (1HP)
Grönsaksskärare från Sammic i toppkvalité med stor kapacitet!
Grönsaksskärare tillverkat i Tyskland - överlägsen kvalité
Multifunktionsmaskin tillverkat i Tyskland - överlägsen kvalité Grönsaksskärare, blandmaskin, köttkvarn, strimling och mörning (stripcutter och steaker) samt puré - allt i samma maskin!
Stor multifunktionsmaskin tillverkat i Tyskland - överlägsen kvalité Grönsaksskärare, blandmaskin, köttkvarn, strimling och mörning (stripcutter och steaker) samt puré - allt i samma maskin!
Grönsaksskärare med mycket stor kapacitet tillverkat i Tyskland - överlägsen kvalité
Visar 1 - 18 av 18 produkter