Köttkvarn & bensåg  Det finns 15 produkter

Köttkvarn & bensåg

Köttkvarn för restaurangkök, chark och caféet som vill erbjuda lite extra.

Toppkvalitets köttkvarnar från spanska Sammic som alla är utvecklat med kvalitet och prestanda för öga. Alla Sammics produkter och köttkvarnar är utvecklade i samarbete med en Michelin ackrediterad kock och testade i flera Michelinkök över hela världen innan de lanseras i...

Köttkvarn för restaurangkök, chark och caféet som vill erbjuda lite extra.

Toppkvalitets köttkvarnar från spanska Sammic som alla är utvecklat med kvalitet och prestanda för öga. Alla Sammics produkter och köttkvarnar är utvecklade i samarbete med en Michelin ackrediterad kock och testade i flera Michelinkök över hela världen innan de lanseras i Sammics produktsortiment. Det säkerställer att alla produkter från Sammic alltid lever upp till de tuffaste krav och enbart är i bästa kvalité och utförande.

Detta gäller också för alla köttkvarnar vi på Köksoutlet importerar direkt från Sammics fabrik i norra Spanien. Toppkvalité och ett pris som är konkurrenskraftigt med produkter som ligger långt efter kvalitetsmässigt.

Men en bra köttkvarn i restaurangköket eller på caféet kan du erbjuda dina gäster en bättre produkt. Vi vet alla att gäster föredrar färska produkter och långt de flesta restauranger vill också helst kunna erbjuda färska produkter eftersom det ger nöjdare kunder.  Ett café med en bra köttkvarn kan mala 40 kg färsk kött till 200 hamburgare på bara en halvtimme med en liten köttkvarn – har caféet en lite större modell tar det inte mer än kanske 15 min att mala kött till 200 hamburgare. Oftast ger det också bra mening att köpa in kött i hela styckar istället för redan malt kött. Det är billigare, bättre resultat, nöjdare gäster och tar kanske bara en halvtimme extra.

Köksoutlet.se har egen import av köttkvarnar från Sammic och har flera olika modeller i sortiment för snabb leverans. Det finns modeller med kapacitet från 100 kg i timmen upp till 425 kg i timmen och även 2 modeller som är kylda för absolut bästa hygien och livsmedelssäkerhet. Kylda köttkvarnar finns i kapacitet för upp till 250 kg i timmen och 450 kg i timmen.

Om du köper en köttkvarn på Köksoutlet.se får du som alltid en väldigt bra och gedigen kvalité som du blir nöjd med nu och många år framöver.  

Bensåg i bästa kvalité från Italien. Rostfritt utförande och pålitlig utrustning är nyckelorden för GAM's bensågar

Mer
Hamburgerpress i prisvärd kvalité från Italien
Köttkvarn från Sammic - 100 kg/timmen
Professionell ostrivare perfekt för pizzeria och café
Köttkvarn från Empero med stor kapacitet - 400-600 kg/timmen
Köttkvarn från Sammic - 280 kg/timmen
Köttkvarn från Sammic - 425 kg/timmen
Italiensk köttkvarn från GAM - 300 kg/timmen
Multifunktionsmaskin tillverkat i Tyskland - överlägsen kvalité Grönsaksskärare, blandmaskin, köttkvarn, strimling och mörning (stripcutter och steaker) samt puré - allt i samma maskin!
Bensåg i mycket bra kvalité.
Köttkvarn tillverkat i Tyskland - överlägsen kvalité
Köttkvarn med kyl från Sammic - 250 kg/timmen
Köttkvarn tillverkat i Tyskland - överlägsen kvalité
Stor multifunktionsmaskin tillverkat i Tyskland - överlägsen kvalité Grönsaksskärare, blandmaskin, köttkvarn, strimling och mörning (stripcutter och steaker) samt puré - allt i samma maskin!
Köttkvarn med kyl från Sammic - 450 kg/timmen
Automatisk hamburgerpress i mycket bra kvalité från Italien
Visar 1 - 15 av 15 produkter