Potatisskalare & Sallad/Grönsakstvätt  Det finns 5 produkter

Potatisskalare & Sallad/Grönsakstvätt

Potatisskalare för restaurangkök, chark och caféet som vill erbjuda lite extra kvalité.

Toppkvalitets potatisskalare från spanska Sammic som alla är utvecklade med kvalitet och prestanda. Alla Sammics produkter är utvecklade i samarbete med en Michelin ackrediterat kock och testad i flera olika Michelinkök världen över. Det säkerställer att all...

Potatisskalare för restaurangkök, chark och caféet som vill erbjuda lite extra kvalité.

Toppkvalitets potatisskalare från spanska Sammic som alla är utvecklade med kvalitet och prestanda. Alla Sammics produkter är utvecklade i samarbete med en Michelin ackrediterat kock och testad i flera olika Michelinkök världen över. Det säkerställer att alla produkter från Sammic alltid lever upp till de tuffaste kraven och enbart är i bästa kvalité och utförande.

Detta gäller också för alla potatisskalare vi på Köksoutlet importerar direkt från Sammics fabrik i norra Spanien. Toppkvalité och till ett pris som är konkurrenskraftigt med produkter som ligger långt efter kvalitetsmässigt.

Men en funktionell och bra potatisskalare i restaurangköket eller på caféet kan du erbjuda dina gäster en bättre produkt. Vi vet alla att gäster föredrar färska produkter och långt de flesta restauranger vill också helst kunna erbjuda färska produkter eftersom det ger nöjdare kunder.  

Sillamacka på nybakat bröd med lite nyskalad färskpotatis till är en säker hit på många caféer; och det bästa av allt är att det inte tar längre tid.

Ett café med en liten och bra potatisskalare kan servera nyskalade potatis till 200 gäster och det med mindre än 1 timmes jobb – har caféet en lite större modell tar det inte mer än kanske 30 min att skala potatis till 200 portioner. Oftast ger det också bra affär att köpa in potatis som inte redan är skalade.  Det är billigare, bättre resultat, nöjdare gäster och det tar kanske bara en halv timme extra.

Köksoutlet.se har egen import av potatisskalare från Sammic och har flera olika modeller i sortiment för snabb leverans. Det finns små modeller med kapacitet från 80-100 kg i timmen upp till större modeller som klarar av hela 700 kg i timmen!

Som alltid när du handlar hos Köksoutlet får du med en potatisskalare från Sammic väldigt bra och gedigen kvalité som säkerställer att du får en produkt som du blir nöjd med nu och många år framöver.  

Mer
GAM potatisskalare när du vill ha bra kvalité men inte betala en förmögenhet
GAM potatisskalare när du vill ha bra kvalité men inte betala en förmögenhet - 15 kg kapacitet
Sallad och grönsakstvätt med centrifug - Tysk ingenjörskonst och högsta kvalité
Sallad och grönsakstvätt med centrifug - Tysk ingenjörskonst och högsta kvalité
Stor och mycket effektiv sallad och grönsakstvätt med centrifug - Tysk ingenjörskonst och högsta kvalité
Visar 1 - 5 av 5 produkter