Kantiner och bakplåtar  Det finns inga produkter i denna kategori

Sveriges billigaste rostfria kantiner köper du hos köksoutlet. se och vi har såklart stort sortiment av kantiner som följer EN-631 standard.

Kantiner eller gastronorm kantiner, som dem också kallas är utvecklade för att underlätta arbetet i köket genom att ha behållare som passar i många olika funktioner, t.ex. passar en vanlig GN 1/1 kantin i m...

Sveriges billigaste rostfria kantiner köper du hos köksoutlet. se och vi har såklart stort sortiment av kantiner som följer EN-631 standard.

Kantiner eller gastronorm kantiner, som dem också kallas är utvecklade för att underlätta arbetet i köket genom att ha behållare som passar i många olika funktioner, t.ex. passar en vanlig GN 1/1 kantin i många olika ugnar, kylskåp, frys och mycket annat.

För att vara en godkännd GN kantin måste kantinen uppfylla vissa standardmått och betingelser.

Dessa kallas for standard EN-631-1 och EN-631-2. När kantinerna uppfyller dessa krav kan de bland annat staplas utan att sitta fast i varandra eftersom ett system med kilar gör det enkelt att separera kantinerna och det påskyndar även torkning.

Kantiner är tillgängliga med eller utan handtag. Kantiner finns även som perforerade som tillåter t.ex. vatten att rinna ur.
Varje kantin kan även levereras med ett passande lock. Lock till kantiner finns som standard rostfritt och som lock med silikonkant för 100 % tät återförslutande.

Baskantinen 1/1 har måtten 530×325 mm och dem andra modellerna är utvecklade utefter dessa mått, så en 1/2 kantin är t.ex. 265x325mm och det gör att det kan stå 2x 1/2 kantiner i en 1/1 kantin.
En 1/3 kantin är 176×325 och passar då med 3×1/3 kantiner i en 1/1 kantin – och så vidare.

GN kantiner finns tillverkat i många olika typer av material, både polykarbonat, emaljerade, porslin och rostfritt stål, dock är rostfritt stål den absolut mest vanliga och rostfria kantiner kan såklart diskas i diskmaskin, kanske därför den är så populär?

Det finns många olika producenter av kantiner, och de säljs till minst lika många olika priser – koksoutlet.se är bland de billigaste.
En sak är gemensam för de flesta av producenterna och det är att kvaliten generellt är god och att måtten passar ihop med annat GN märket köksutrustning. När vi nu vet att kvaliten för kantiner är god hos långt de flesta producenter, varför är det då så jättestor skillnad på priserna?
Ja, det tycker vi också är en bra fråga och en fråga som vi hos köksoutlet.se inte kan ge ett bra svar på – därför har vi också Sveriges billigaste kantiner i rostfritt stål.

GN kantiner är ett perfekt och mycket nödvändigt redskap i alla proffessionella kök. När du använder gastronorm kantiner i ditt kök eller restaurang sparar du mycket tid. Där som det gör det möjligt att ta en kantin t.ex. direkt från kylen och att sätta den direkt i ugnen eller från frysen till kylen spara mycket tid. 

 

Mer

Kategorier

Kantiner rostfria

Rostfria kantiner är framtagna för att underlätta arbetet i köket med en typ av behållare som passar i många olika funktioner, t.ex. passar en vanlig GN 1/1 kantin i många olika ugnar, kylskåp, frys, vattenbad, blast chiller och mycket annat.

För att vara godkänt GN måste en kantin uppfylla vissa standardmått och betingelser.

Dessa kallas for standard EN-631-1 och EN-631-2. När kantinerna uppfyller dessa krav kan de bland annat staplas utan att sitta fast i varandra eftersom ett system med kilar gör det enkelt att separera kantinerna och det påskyndar även torkning.

Kantiner finns även som perforerade som är väldigt bra vid tillagning av t.ex. fisk och grönsaker i en kombiugn där ånga kan komma åt livsmedlen från alla håll genom en mängd små hål.
Varje kantin kan även levereras med ett passande lock. Lock till kantiner finns som standard rostfria lock och som lock med silikonkant for 100 % tät återförslutande.

GN 1/1 eller baskantinen har måtten 530×325 mm och de andra modellerna är utvecklande utifrån den. 1/2 kantin är t.ex. 265x325mm och det gör att den kan stå 2x 1/2 kantiner i en 1/1 kantin.
En 1/3 kantin är 176×325 och passar då med 3×1/3 kantiner i en 1/1 kantin – och så vidare.

GN kantiner finns tillverkade i många olika typer av material, både polykarbonat, emaljerade, porslin och rostfritt stål, dock är rostfritt stål den absolut vanligaste och rostfria kantiner kan såklart diskas i diskmaskin, kanske därför den är så populär?

Det finns många olika producenter av kantiner och de säljs till minst lika många olika priser – koksoutlet.se är bland de billigaste i Sverige.
Gemensamt för de flesta på marknaden är att kvaliteten generellt är god och att måtten passar ihop med annat GNmärkt köksutrustning. Med tanke på att kvaliteten for kantiner är god hos långt de flesta producenter, varför är det då så jättestor skillnad på priserna?
Ja, det tycker vi också är en bra fråga och en fråga som vi hos köksoutlet.se inte kan ge ett bra svar på – därför har vi också Sveriges billigaste kantiner i rostfritt stål.

GN kantiner är ett perfekt och mycket nödvändigt redskap i alla proffessionella kök. När du använder gastronormkantiner i ditt kök eller restaurang sparar du mycket tid, eftersom det är det möjligt att ta en kantin t.ex. direkt från kylen och att sätta den direkt i ugnen eller från frysen till kylen – när dessa också uppfyller gastronorm EN-631 standarden. På så sätt sparar kantinen dig dyrbar tid eftersom du inte behöver flytta maten från en behållare till en annan; tid du kan använda på att tillaga något annat gott.

Kantiner polykarbonat

Polykarbonat kantiner är framtagna för att underlätta arbetet i köket med en typ av behållare som passar i många olika funktioner, t.ex. passar en vanlig GN 1/1 kantin i många olika ugnar (upp till +130C), kylskåp, frys (ner till -40C), vattenbad, blast chiller och mycket annat.

För att vara godkänd GN måste en kantin uppfylla vissa standardmått och betingelser.

Dessa kallas för standard EN-631-1 och EN-631-2. När kantinerna uppfyller dessa krav kan de bland annat staplas utan att sitta fast i varandra eftersom ett system med kilar gör det enkelt att separera kantinerna och det påskyndar även torkning.

Varje kantin kan även levereras med ett passande lock. Lock till kantiner finns som standard rostfrialock, som lock med silikonkant för tät återförslutande och som plastlock.

GN 1/1 eller baskantinen har måttet 530×325 mm och de andra modellerna är utvecklade utifrån det måttet. Det gör att en 1/2 kantin är t.ex. 265x325mm och gör att det kan stå 2x 1/2 kantiner i en 1/1 kantin.
En 1/3 kantin är 176×325 och passar då med 3×1/3 kantiner i en 1/1 kantin – och så vidare.

GN kantiner finns tillverkade i många olika typer av material, både polykarbonat, emaljerade, porslin och rostfritt stål, dock är rostfritt stål den absolut vanligaste men vi ser faktisk oftare och oftare att våra kunder gärna vill ha polykarbonat kantiner som är väldigt tåliga och lite snyggare att ha ståendes i t.ex. en salladsbar. Polykarbonat kan såklart också diskas i diskmaskin.

Det finns många olika producenter av kantiner, och de säljs till minst lika många olika priser – koksoutlet.se är bland de billigaste i Sverige.
Gemensamt för de flesta på marknaden är att kvalitén generellt är god och att måtten passar ihop med annan GN märkt köksutrustning. Med tanke på att kvalitén för kantiner är god hos långt de flesta producenter varför är det då så stor skillnad på priserna?
Ja, det tycker vi också är en bra fråga och en fråga som vi på köksoutlet.se inte kan ge ett bra svar på – därför har vi också Sveriges billigaste kantiner i polykarbonat.

GN kantiner är ett perfekt och mycket nödvändigt redskap i alla professionella kök. När du använder gastronormkantiner i ditt kök eller restaurang sparar du mycket tid! Det eftersom du slipper att flytta om maten till olika kärl vilket också sparar disk. Du får mer tid till viktigare saker såsom matlagning och så vidare. 

Kantiner perforerade

Perforerade kantiner är framtagna för att underlätta arbetet i köket med en typ av behållare som passar i många olika funktioner, t.ex. passar en vanlig GN 1/1 kantin i många olika ugnar, kylskåp, frys, vattenbad, blast chiller och mycket annat.

För att vara godkänt GN måste en perforerad kantin uppfylla vissa standardmått och betingelser.

Dessa kallas för standard EN-631-1 och EN-631-2. När kantinerna uppfyller dessa krav kan de bland annat staplas utan att sitta fast i varandra. Det eftersom ett system med kilar gör det enkelt att separera kantinerna vilket också påskyndar torkningen.

En del har frågor på hur systemet med GN funkar? Vad är det för storlek vi ska ha och hur hitta vi reda på vad vi har. GN 1/1 eller baskantinen har måtten 530×325 mm och de andre modellerna är utvecklade utifrån detta mått. Så en 1/2 kantin är t.ex. 265x325mm och det gör att det kan stå 2x 1/2 kantiner i en 1/1 kantin.
En 1/3 kantin är 176×325 och passar då med 3×1/3 kantiner i en 1/1 kantin – och så vidare.

Perforerade kantiner finns tillverkade i många olika typer av material, både polykarbonat, stål och melamin. Köksoutlet har dock valt enbart att ha perforerade kantiner i rostfritt och storlek 1/1 då det är den absolut vanligaste. Kantinerna kan såklart diskas i diskmaskin, kanske därför den är så populär?

Det finns många olika producenter av kantiner och väldigt stora prisskillnader– koksoutlet.se är bland de billigaste i Sverige. 
Gemensamt för de flesta på markanden är att kvaliteten generellt är god och att måtten passar ihop med annan GNmärkt köksutrustning. Med tanke på att kvaliteten för kantiner är god hos långt de flesta producenter, varför är där då så jättestor skillnad på priserna?
Ja, det tycker vi också är en bra fråga och en fråga som vi hos köksoutlet.se inte kan ge ett bra svar på – därför har vi också Sveriges billigaste kantiner i rostfritt stål. Billigast betyder inte sämre kvalitet i detta fall! Vi tror på att billigare pris skapar lojala och nöjda kunder!

Perforerade kantiner är ett perfekt och mycket nödvändigt redskap i alla professionella kök. När du använder gastronormkantiner i ditt kök eller restaurang sparar du mycket tid. Det eftersom du slipper att flytta om maten till olika kärl vilket också sparar disk. Du får mer tid till viktigare saker såsom matlagning och så vidare. 

Bakplåtar

Bakplåtar och bageriplåtar i 600x400 och GN-storlek