Diskbänkar  Det finns 20 produkter

Diskbänkar

Diskbänkar för restaurang och storkök tillverkade i 100 % rostfritt stål. Köksoutlet har egen import av diskbänkar från ”egen” produktion i EU. Vi har hittat en duktig producent som tillverkar allt i rostfritt för oss i väldigt hög kvalité. Vi kan ta fram nästan allt i rostfritt till otroligt låga priser. Det är inget som heter standardmått elle...

Diskbänkar för restaurang och storkök tillverkade i 100 % rostfritt stål. Köksoutlet har egen import av diskbänkar från ”egen” produktion i EU. Vi har hittat en duktig producent som tillverkar allt i rostfritt för oss i väldigt hög kvalité. Vi kan ta fram nästan allt i rostfritt till otroligt låga priser. Det är inget som heter standardmått eller sagt på ett annat sätt – allt är standardmått (nästan i alla fall) vilket gör att vi kan ge dig samma pris på en måttbeställd diskbänk som våra konkurrenter kan på en standardstorlek.

Vi har diskbänkar på benställning; diskbänkar på benställning med hyllplan, diskbänkar med gallerhyllplan, diskbänkar med dubbla hoar och diskbänkar med en ho, diskbänkar med vulstkant, diskbänkar för montering på vägg eller bänkskåp. Har du speciella önskamål till utformning eller utseende skicka oss en skiss så ta vi fram ett pris och en ritning innan du godkänner beställningen. Då många av våra beställningar är med specifika mått har vi ca 4 veckors leveranstid på de flesta bänkar. Alla diskbänkar som måttbeställs levereras såklart svetsat och klart för användning förutom inkoppling till vatten och avlopp.  

Vi har även diskbänkar och arbetsbänkar i standardmått, längdx700 djup med stor ho och bakkant på lager för snabb leverans. Dessa bänkar är tillverkade av Tecnodom som också tillverkar mycket av den kylutrustning vi säljer och håller samma höga kvalité som allt annat från Tecnodom. Dessa Tecnodom diskbänkar levereras som ett platt paket och du måste själv skruva ihop den. Kvaliteten är bra och diskbänken är mycket stabil, stark och gedigen.

Vi gör inte bara rostfria bänkskivor, arbetsbänkar och diskbänkar men kan även hjälpa till med annat - t.ex. grillställning till uteserveringen, utegården eller varför inte en häftig bålgrill eller eldfat/eldstad till trädgården. Har du idéen och kan göra en skiss så har vi lösningen.

Diskbänkar från Köksoutlet levereras i samarbete med vår systersida rostfriabord.se där du kan se vårt kompletta sortiment av allt i rostfritt. Alltid högsta kvalité till oslagbara priser.

Mer
Reservdelsslang till förspolningsblandare
Förspolningsdusch i tysk kvalité - endast duschpistol!
Rostfri diskho med blandare. För montage på vägg
Rostfritt stativ till underbänkdiskmaskin och glasdiskmaskin
Förspolningsdusch från Knauss, Tysk gedigen kvalité - för montage i bänkskiva
Rostfri diskbänk i mycket bra kvalité. Görs på order så justeringar på mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri diskbänk i mycket bra kvalité. Görs på order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri diskbänk i mycket bra kvalité med hyllplan . Görs på order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri diskbänk i mycket bra kvalité med gallerhylla . Görs till order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri diskbänk med gallerhylla i mycket bra kvalité. Görs på order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri diskbänk med 2 hoar i mycket bra kvalité. Görs på order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri diskbänk med 2 hoar i mycket bra kvalité. Görs på order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Förspolningsdusch i tysk kvalité - för montage i bänkskiva
Rostfri diskbänk med 2 hoar och hyllplan. Mycket bra kvalité. Görs på order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Förspolningsdusch i tysk kvalité - för montage i vägg
Rostfri diskbänk med 2 hoar och hyllplan. Mycket bra kvalité. Justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Förspolningsdusch i tysk kvalité - för montage i bänkskiva (2 håls montage)
Rostfri diskbänk med 2 hoar och gallerhylla. Mycket bra kvalité. Justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri diskbänk med 2 hoar och gallerhylla. Mycket bra kvalité. Justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Slangvinda för väggmontage - med handdusch
Visar 1 - 20 av 20 produkter