Arbetsbänkar  Det finns 10 produkter

Arbetsbänkar

Arbetsbänkar för restaurang och storkök tillverkat i 100 % rostfritt stål. Köksoutlet har egen import av arbetsbänkar från ”egen” produktion i EU. Vi har hittat en duktig producent som tillverkar allt i rostfritt för oss i väldigt hög kvalité. Vi kan ta fram nästan allt i rostfritt till otroligt låga priser. Det är inget som heter standardmått e...

Arbetsbänkar för restaurang och storkök tillverkat i 100 % rostfritt stål. Köksoutlet har egen import av arbetsbänkar från ”egen” produktion i EU. Vi har hittat en duktig producent som tillverkar allt i rostfritt för oss i väldigt hög kvalité. Vi kan ta fram nästan allt i rostfritt till otroligt låga priser. Det är inget som heter standardmått eller sagt på ett annat sätt – allt är standardmått (nästan i alla fall) vilket gör att vi kan ge dig samma pris på en måttbeställd arbetsbänk som våra konkurrenter kan på en standardstorlek.

Vi har arbetsbänkar på benställning; arbetsbänkar på benställning med hyllplan, arbetsbänkar med gallerhyllplan, arbetsbänkar med vulstkant, bänkskivor och arbetsbänkar för montering på vägg eller bänkskåp. Har du special önskamål till utformning eller utseende så skicka oss en skiss så tar vi fram ett pris och en ritning innan du godkänner beställningen. Då många av våra beställningar är med specifika mått har vi ca 4 veckors leveranstid på de flesta bänkar. Alla arbetsbänkar som måttbeställs levereras såklart svetsade och klara för användning.  

Vi har även diskbänkar och arbetsbänkar i standardmått, längdx700 djup med stor ho och bakkant på lager för snabb leverans. Dessa arbetsbänkar tillverkas av Tecnodom som också tillverkar mycket av den kylutrustning vi säljer och håller samma höga kvalité som allt annat från Tecnodom. Dessa Tecnodom bänkar levereras som ett platt paket och du måste alltså själva skruva ihop den men kvaliteten är bra och arbetsbänken är mycket stabil, stark och gedigen ändå.

Vi gör inte bara rostfria bänkskivor, arbetsbänkar och diskbänkar men kan även hjälpa till med annat - t.ex. grillställning till uteserveringen, utegården eller varför inte en häftig bålgrill eller eldfat/eldstad till trädgården. Har du idéen och kan göra en skiss så har vi lösningen.

Arbetsbänkar från Köksoutlet levereras i samarbete med vår systersida rostfriabord.se där du kan se vårt kompletta sortiment av allt i rostfritt. Alltid högsta kvalité till oslagbara priser.

Mer
Rostfri arbetsbänk i mycket bra kvalité. Görs efter order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri arbetsbänk i mycket bra kvalité. Görs efter order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri arbetsbänk med hyllplan i mycket bra kvalité. Justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri arbetsbänk med hyllplan i mycket bra kvalité. Justeringar göras utan extra kostnad.
Rostfri diskho med blandare. För montage på vägg
Rostfri arbetsbänk med 2 hyllplan i mycket bra kvalité. Justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri arbetsbänk med gallerhylla i mycket bra kvalité. Görs efter order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri arbetsbänk med 2 hyllplan i mycket bra kvalité. Görs efter order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri arbetsbänk med gallerhylla i mycket bra kvalité. Görs efter order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
Rostfri arbetsbänk 200x70x85cm - för självmontage. Arbetsbänk med hyllplan, träkärna och uppvikt bakkant
Visar 1 - 10 av 10 produkter