Köksvagnar  Det finns 9 produkter

Köksvagnar finns i en mängd olika utföranden, storlekar och prisklasser för olika behov i ett restaurangkök. Köksvagnar underlättar arbetet med transport och förflyttning av mat från kök till matsal, transport av inkommande varor och ger extra avlastningsyta när utrymmet är trångt. Köksvagnar ger också bättre ergonomi och hjälper personalen klar...

Köksvagnar finns i en mängd olika utföranden, storlekar och prisklasser för olika behov i ett restaurangkök. Köksvagnar underlättar arbetet med transport och förflyttning av mat från kök till matsal, transport av inkommande varor och ger extra avlastningsyta när utrymmet är trångt. Köksvagnar ger också bättre ergonomi och hjälper personalen klara av mer åt gången.

Tänk på vilka mått som är aktuella när du ska köpa köksvagn. Vad ska vagnen används till? Hur många hyllplan behövs? Vilken belastning klarar köksvagnens hyllplan av? Att undvika för höga eller låga lyft är bra för ergonomin och bra för din personals ryggar.

Titta gärna på vilka hjul som finns på vagnarna – hjul med gummibeläggning eller gummibana ger en tystare och trevligare arbetsmiljö. Bromsar på minst ett hjulpar är ett måste för dem flesta.

Köksoutlet har flera olika typer av köksvagnar i sortimentet. Båda ekonomivagnar i plast och metall, fullsvetsade vagnar som klarar av den tuffaste miljö och högsta belastningen. Vagnar för tallrikar och vagnar för diskkorgar. Vagnar för brickor och vanliga serveringsvagnar med flera olika konfigurationer av hyllplan. Vi har även transportvagnar eller platåvagnar med möjlighet till specialbeställd längd på platån. Har du behov för specialframtagna vagnar i rostfritt kan vi även klara det till ett bra pris.

Gemensamt för alla våra köksvagnar och vagnar för diskrummet är hög kvalité och lågt pris. Precis som det ska vara. Köksoutlet har egen import direkt från många olika leverantörer och producenter och vi kan på så sätt ge dig bättre pris än många av våra konkurrenter. Kolla gärna våra priser på bland annat köksvagnar – vi vet dem tål att jämföras med våra konkurrenters. Köksoutlet.se när du vill ha bra kvalité till ditt restaurangkök eller storkök men inte vill betala mer än nödvändigt.    

Mer
Stark vagn för transport - 3 hyllor - klarar upp till 150 kg
Serveringsvagn el. rullbord i rostfritt stål. Flatpack för bästa pris
Serveringsvagn el. rullbord i rostfritt stål. Flatpack för bästa pris
Rostfri vagn för transport - svetsat för bästa kvalité och hållbarhet
Serveringsvagn el. rullbord i rostfritt stål. Svetsat för bästa kvalité!
Rostfri vagn för 10x 50x50 diskkorgar.  Svetsat Z-vagn - leveras svetsat och klar för användning. Ingen montering nödvändig!
Rostfri vagn för 14 kantiner 1/1 - Platsbesparande Z vagn
Rostfri vagn för bageriplåt - standard 60x40 plåt
Rostfri vagn för 10x 50x50 diskkorgar - inkl. 10 valfria diskkorgar Svetsat Z-vagn - leveres svetsad och klar för användning. Ingen montering nödvändig!
Visar 1 - 9 av 9 produkter