Kyl och frys  Det finns inga produkter i denna kategori

Kyl och frys till restaurang och storkök. Bra kvalité till rätt pris. Stort urval i allt från vinkyl, ölkyl till kylrum och frysrum och självklart kylskåp och frysskåp till restaurang, café och storkök. Även komplett sortiment inom kyldisk, kylbänk, kylmonter, blast chiller, salladskyl, konditorikyl och exponeringskyl.

Det mesta av vår kylutrust...

Kyl och frys till restaurang och storkök. Bra kvalité till rätt pris. Stort urval i allt från vinkyl, ölkyl till kylrum och frysrum och självklart kylskåp och frysskåp till restaurang, café och storkök. Även komplett sortiment inom kyldisk, kylbänk, kylmonter, blast chiller, salladskyl, konditorikyl och exponeringskyl.

Det mesta av vår kylutrustning importeras direkt från Italiens största producent Tecnodom men vi har även egen import från Coolhead, Coreco och andra producenter som gör bra restaurangutrustning och kylutrustning.

Med egen import är vi säkra på att vi alltid har Sveriges lägsta priser på restaurangutrustning som har den höga kvalité vi själva vill ha. Vi har ett handplockat sortiment som håller den kvalité vi vill stå för. Det är märken som är nya på marknaden i Sverige t.ex. Primax, Tecnodom och Omniwash. Etablerade märken som använts av stora erkända restauranger i Europa och som nu intar den svenska marknaden. Hög kvalité till ett lägre pris – Det vi alla eftersträvar.

Mer

Kategorier

Vinkyl

Fristående vinkyl i flera olika modeller och storlekar.

Vinkyl från Coreco och Coolhead. Allt från 24 flaskor till 372 flaskor.

Med 2 temperaturzoner kan du enkelt förvara dina viner

serveringsklara och med rätt temperatur.

Förvara ditt vin vid rätt temperatur. Tänk på att vin som ska förvaras

i lång tid mår bäst om det förvaras vid en konstant temperatur –

optimalt 12 C. Variationer mellan 10C och 14C är ok.

Når du ska servera ditt vin kan det dock vara andra temperaturer

som gäller. Därför kan det vara bra att ha en vinkyl med 2 zoner

så du kan ha båda rött, vitt, söta och torra viner serveringsklara. 

Backbar, Ölkyl och...

Ölkyl eller drickakyl med glasdörr ger bra överblick av sortimentet för både kunden och personal och är det bästa sättet att öka försäljningen på eftersom exponering skapar efterfrågan.

Din ölkyl och drickakyl med hel glasdörr kan placeras bakom bardisken eller fritt i butiken så kunden har möjlighet till självbetjäning.

Våra ölkyl och drickakyl kommer från Spanien och Italien och är alla i bra kvalité. Egen import direkt från tillverkarna gör att vi kan ha lägre priser än våra konkurrenter samtidig som vi kan leverera ölkyl och drickakyl i samma höga kvalité. Prisvärt; det menar vi!

Kylskåp

Restaurangkylskåp i professionell kvalité. För användning i storkök, till restaurang och café. Köksoutlet.se säljer restaurangkylskåp i många olika storlekar och modeller. Rostfria restaurangkylskåp, kylskåp med glasdörr, dubbla dörrar och lite mindre modeller runt 400 L. Gemensamt för alla våra restaurangkylskåp är att de är tillverkat med tanke på användarvänlighet och är i väldig bra kvalité. Där är tänkt på smidig förvaring och att ett restaurangkylskåp ska tåla dagligt slitage under många år. Därför är alla utrustade med kraftiga gångjärn och antingen 100 % rostfria eller rostfria med glasdörr. Elektronisk termostat och såklart anpassat för GN norm som är standard i de flesta storkök i världen. Vi har även kylskåp avsedd för bageri och 600x400 bageriplåtar och kylskåp för förvaring av fisk. 

Frysskåp

Restaurangfrys i professionell kvalité. För användning i storkök, till restaurang och café. Köksoutlet.se säljer restaurangfrysar i många olika storlekar och modeller. Rostfria restaurangfrysskåp, frysskåp med glasdörr, dubbla dörrar och lite mindre modeller runt 400 L. Gemensamt för alla våra restaurangfrysskåp är att de är tillverkat med tanke på användarvänlighet och i väldig bra kvalité. Där är tänkt på smidig förvaring och att en restaurangfrys ska tåla dagligt slitage under många år. Därför är alla utrustade med kraftiga gångjärn och antingen 100 % rostfria eller rostfria med glasdörr. Elektronisk termostat och såklart anpassat för GN norm som är standard i de flesta storkök i världen. Vi har även frysskåp avsedd för bageri och 600x400 bageriplåtar och minifrysrum. 

Blast chiller

Blast chiller från Italienska Tecnodom i bra kvalité till mycket låga priser. Vi har många olika modeller och storlekar till snabb leverans! 

Blast chiller är en nästan oundviklig utrustning i ett modernt storkök eller restaurang. En blast chiller kyler maten från +70C till +3C på bara 90 minuter eller från +70C till -18C på bara 240 minuter och minskar därvid möjligheten för bakterier att bildas. Användandet av en Blast chiller skapar möjligheten att frysa och kyla ned tillagad mat men fortfarande behålla den goda kvalitén och smaken. 

Beroende på vilket behov du har av att kyla/frysa ned mat har vi olika storlekar passande ditt behov. Stora Blast chillers med möjlighet att frysa/kyla ned i olika temperaturer för storköket eller den proffesionella restaurangen eller mindre blast chillers till den mindre restaurangen där behovet inte är lika brett. 

Kylrum

Kylrum är en viktig del av det dagliga användandet av utrustning på många restauranger och i många storkök. Perfekt förvaring av det som inte får plats i kylen och som kanske inte används lika ofta. Kylrum finns i en mängd olika storlekar och modeller och kostar ofta en förmögenhet. Köksoutlet.se har valt enbart att erbjuda Tecnodom Minicella kylrum som är ett kylrum i en riktig bra kvalité och till väldigt konkurrenskraftigt pris. Kylrummet är billigt  eftersom det är byggt av standardiserade moduller som är billigare att tillverka och transportera. Allt för att ha så låga kostnader som möjligt, så du kan få ett kylrum till ett pris. Detta gör såklart att flexibiliteten i kylrummet har blivit lite mindre men vi upplever faktisk att de flesta restaurangar och storkök kan leva med standardlösningen och samtidig ha lite pengar över till annan restaurangutrustning som kanske är lite roligare att spendera pengar på. 

Frysrum

Frysrum är en viktig del av det dagliga användandet av utrustning på många restauranger och i många storkök. Perfekt förvaring av det som inte får plats i frysen och som kanske inte används lika ofta. Frysrum finns i en mängd olika storlekar och modeller och kostar ofta en förmögenhet. Köksoutlet.se har valt enbart att erbjuda Tecnodom Minicella frysrum som är ett frysrum i riktig bra kvalité och till väldigt konkurrenskraftigt pris. Frysrummet är billigt eftersom det är byggt av standardiserade moduller som är billigare att tillverka och transportera. Allt för att ha så låga kostnader som möjligt, så du kan få ett frysrum till ett riktigt bra pris. Detta gör såklart att flexibiliteten i frysrummen har blivit lite mindre men vi upplever faktisk att de flesta restaurangar och storkök kan leva med standardlösningen och samtidig ha lite pengar över till annan restaurangutrustning som kanske är lite roligare att spendera pengar på. 

Kyldisk

Kyldisk, kanske den viktigaste utrustningen på alla restaurangar, caféer och butiker som säljer chark, kött, pålägg, sandwich, smörgåsar och annat som ska exponeras. Köksoutlet säljer kyldiskar från italienska Tecnodom som är en av Europas största tillverkare av kyldiskar och kylutrustning till restaurang, café och storkök. Alla Tecnodoms kyldiskar är tillverkade i egen fabrik i norra Italien och enbart tillverkade av europeiska komponenter och enligt europeisk standard. Kyldiskarna finns i flera olika storlekar och modeller. Den bästsäljande kyldisken är Master kyldisken. Den är kompakt och i bra kvalité. Med bara 90 cm djup får den plats överallt och erbjuder samtidig bra med exponeringsplats. Master kyldisk finns i storlekar från 100 cm upptill 300 cm och är anpassat till GN standard så eventuellt existerande utrustning kan användas tillsammans med kyldisken. Som standard i en Master kyldisk är 40 mm isolering, elektronisk kontrollpanel, kyld förvaringsutrymme under kyldisken, ljus, låg energiförbrukning och hög kvalité. 

Kylbänk

Kylbänk, en av de smidigaste och viktigaste utrustningarna på alla restaurangarer, caféer, storkök och cateringtillverkare. Köksoutlet säljer kylbänkar från italienska Tecnodom som är en av Europas största tillverkare av kylbänkar och kylutrustning till restaurang, café och storkök. Alla Tecnodoms kylbänkar är tillverkade på egen fabrik i norra Italien och enbart tillverkade av europeiska komponenter och enligt europeisk standard. Kylbänkarna finns i flera olika storlekar och modeller. Den bästsäljande kylbänken är EKO serien som har utvändiga handtag men allt fler väljer vår ”Premium” modell med infällda handtag som underlättar och säkrar att man inte "går in i" handtaget.  

En Tecnodom kylbänk är gjord av rostfritt stål förutom bottenplåten som är galvaniserat. På insidan har den rundade hörn för lätt rengöring och är isolerad med 40 mm CFC-fri polyuretan isolering. Den är kompakt och i bra kvalité. Med standard djup på 70 cm får den plats överallt och erbjuder samtidig bra med kylutrymme. EKO och Premium kylbänk finns i storlekar från 142 cm upptill 232 cm och är anpassad till GN standard så eventuellt existerande utrustning kan användas tillsammans med denna kylbänk.  Som standard i en Tecnodom kylbänk är 40 mm isolering, elektronisk kontrollpanel, självstängande dörrar med magnet, ventilerat, automatisk avfrostning och tövattentork, justerbara fötter, lågt energiförbrukning och hög kvalité. 

Frysbänk

Frysbänk, en av de smidigaste och viktigaste utrustningarna på alla restaurangarer, caféer, storkök och cateringtillverkare. Köksoutlet säljer frysbänkar från danska GRAM och italienska Tecnodom som är en av Europas största tillverkare av frysbänkar och kylutrustning till restaurang, café och storkök. Alla Tecnodoms frysbänkar är tillverkade på egen fabrik i norra Italien och enbart tillverkade av europeiska komponenter och enligt europeisk standard. Alla GRAM’s kyl och frysbänkar tillverkas i Danmark. Frysbänkarna finns i flera olika storlekar och modeller. Den bästsäljande frysbänken är EKO serien som har utvändiga handtag men allt fler väljer vår ”Premium” modell med infällda handtag som underlättar och säkrar att man inte "går in i" handtaget.  

En Tecnodom frysbänk är gjord av rostfritt stål förutom bottenplåten som är galvaniserat. På insidan har den rundade hörn för lätt rengöring och är isolerad med 40 mm CFC-fri polyuretan isolering. Den är kompakt och i bra kvalité. Med standard djup på 70 cm får den plats överallt och erbjuder samtidig bra med kylutrymme. EKO och Premium frysbänk finns i storlekar från 142 cm upptill 232 cm och är anpassad till GN standard så eventuellt existerande utrustning kan användas tillsammans med denna frysbänkbänk.  Som standard i en Tecnodom frysbänk är 40 mm isolering, elektronisk kontrollpanel, självstängande dörrar med magnet, ventilerat, automatisk avfrostning och tövattentork, justerbara fötter, lågt energiförbrukning och hög kvalité.

En GRAM frysbänk är en frysbänk i allerbästa kvalité. Designat och tillverkat i Danmark. Robust och rengöringsvänlig med rundade hörn och släta ytor. Isolerade dörrar ger lägre förbrukning. Valfri konfiguration med draglådor eller dörrar. Draglådorna är med extra långa utdragsskenor så GN bleck lätt kan lyftas rakt upp. Alla GRAM kyl och frysbänkar kan också beställas som elektrisk höj och sänkbara för flexibel arbetshöjd.  

 

Kylmonter

Kylmonter i bra kvalité från Italien. Köksoutlet säljer snygga italienska kylmontrar i väldigt bra kvalité till fantastiska priser. Vi importerar själva direkt från fabriken i Italien och har därför lägsta möjliga pris vilket också ger dig bästa pris i Sverige på kylmonter i bra kvalité. Jämför gärna.

Alla våra kylmontrar produceras av Tecnodom i egen fabrik i norra Italien och alla kylmontrar är enbart med europeiske komponenter och europeiska kompressorer som ger bästa förutsättning för att din kylmonter fungerar i många år. Tecnodom är en av Europas största producenter av kylutrustning till kommersiell användning och all utrustning tillverkas helt från grunden. Tecnodom har tillverkat kylutrustning i mer än 25 år och säljs i dag i mer än 40 länder i hela världen. Såklart ISO certifierat och CE godkända.

EVO kylmonter är perfekt för exponering av kylt livsmedel som kakor, smörgåsar, hembakat, cafémat och mycket annat gott.

Snyggt designad kylmonter som är perfekt på café, i butik eller på restaurang och självbetjäning (särskild modell för självbetjäning finns). Kylmontern finns i längder från 60 cm till 180 cm och kan beställas i flera olika färger. Köksoutlet har som standard svart på lager. Alla har ljus, 4 hyllplan, öppningsbart välvt glas, ventilerat kylutrymme, elektronisk kontrollpanel, automatisk avfrostning och tövattentork. En EVO kylmonter är verkligen kvalité för pengarna - som alltid hos Köksoutlet.se

Ismaskin

Ismaskin från Omniwash är ideell på grund av den kompakta designen, stor kapacitet och bra kvalité. Alla Omniwashs ismaskiner är ventilerade i fronten vilket gör att de kan installeras i trånga utrymmen där sidventilerade ismaskiner inte går att använda. Den minsta ismaskinen från Omniwash modell SP266 är bara 345x460x588mm och levererar 22kg is per dygn. Omniwash ismaskinssortiment levererar ismaskiner som kan producera helt upp till 260 kg is per dygn!  

En ismaskin från Köksoutlet.se och Omniwash är lätt att använda, levererer samma höga kvalité varje dag och har lång livslängd.

En ismaskin finns i flera olika modeller och storlekar – där finns ismaskiner för kompakta iskuber, ihåliga iskuber och för isflakes. Kompakta iskuber bildas med ett spraysystem där vatten sprutts på en kyld kopparförångare som fryser och skapar rena kristallina isbitar. Ihåliga isbitar bildas i ismaskinen genom en mekanisk process där vattnet fryses ned på en förångare eller en ”paddel” nersänkt i vatten och lossnas sen från paddlen med varmt vatten. Isflakes är kompakta isbitar som krossas till flakes och passar perfekt för display av t.ex. fisk, i drinks eller i salladsbar mv.    

En bra ismaskin behöver inte vara ruinerande dyr. Köksoutlet och Omniwash har ett mindre utbud som är mycket prisvärt och som är tillräkligt för de flesta restauranger, storkök och caféer. Ismaskinerna passar för alla typer av vatten, mjukt som hårt och är rengöringsvänliga och lätta att använda.

Kom ihåg att du måste rengöra din ismaskin med jämna mellanrum för korrekt hygien och bästa kvalité av is. På så sätt är du också säker på att din ismaskin fungerar i många år framöver.

Alla våra ismaskiner är luftkylda vilket är energibesparande, lättare att installera och underhålla. 

Väggkyl

Väggkyl från Italien. Alla våra väggkylar produceras av Tecnodom i norra Italien och tillverkas 100% av egen fabrik; från metallplåt till färdig väggkyl.

Vulcano väggkyl från Tecnodom finns i 3 olika modeller för kött och chark, frukt och grönt samt mejeriprodukter. Alla 3 modeller av väggkylar är anpassade till precis den temperatur där livsmedlen mår som bäst. Alla väggkylar levereras såklart inklusive hyllplan, ljus och nattgardin. Dessutom har alla väggkylarna elektronisk kontrollpanel, automatisk avfrostning och tövattentork.

Vulcano väggkyl finns i storlekar från 100 cm till 300 cm och i båda 60 cm och 80 cm djup.

Vulcano väggkyl är designad för lätt rengöring och underhåll. Det är tillgång till alla interna delar som kompressor, ventil och kondensator från frontpanelen vilket underlättar underhållet av din väggkyl och säkerställer att den alltid har rätt temperatur.  

Vulcano väggkyl är den perfekta matchen mellan pris och kvalité. Här får du verkligen god italiensk kvalité till priser som kan konkurrera med dem billigaste produkterna på marknaden.

Tecnodom är en av Europas största tillverkare inom kylutrusning till storkök, restaurang och livsmedel.  De har producerat restaurangutrustning, kyl och frys, väggkyl och mycket annat sen mer än 25 år tillbaka.

Vi har besökt fabriken och kan lätt konstatera varför Tecnodom är bland de absolut billigaste och bästa i Europa – Produkterna görs helt från grunden, d.v.s. från metallplåt till färdigt kylskåp eller kyldisk. Detta är en av de viktigaste orsakerna till att Tecnodom kan leverera kvalitétsprodukter som kan matcha priserna på billiga kinesiska produkter i mycket sämre kvalité.  Vi har levererat många väggkylar och annan kylutrustning från Tecnodom i båda Sverige och Danmark och vi vågar säga att Tecnodoms väggkylar och övriga kylutrusning håller en mycket hög standard. Vi är därför mycket glada för att vara utvald distributör av Tecnodoms produkter och vet att om du som restauratör/restaurangägare, kökschef eller kund väljer en Tecnodom väggkyl eller någon annan kylutrustning producerat av Tecnodom så blir du nöjd med ditt val i många år framöver. 

Salladskyl

Salladskyl i italiensk kvalité och rostfritt utförande från en av Europas förande tillverkare av kylutrustning till restauranger och storkök. Alla salladskyler från Tecnodom är producerade enbart av europeiska komponenter och håller därvid en mycket hög kvalité. Intern kompressor är standard och detsamma är automatisk avfrostning och tövattentork. Digital kontrollpanel finns i alla salladskylar från Tecnodom och dem levereras komplett med lock, hyllplan och självstängande dörrar som underlättar det dagliga jobbet. En salladskyl från Köksoutlet och Tecnodom är lätt att rengöra tack vara invändiga rundade hörn och med 40 mm kvalitetsisolering i CFC- fri polyuretan.   

Kombinerad salladskyl och kylbänk från Tecnodom är ett bra val för den kvalitets- och prismedvetna kökschefen eller restauratören.

Alla salladskylar är ”tropikananpassade” vilket betyder att dem är godkända och testade i temperaturer upp till +43C. Som vi är vana vid med alla Tecnodoms produkter är det fokus på bra kvalité och lättsköt underhåll och därför är viktiga delar som ska servas lätttillgängliga från den öppningsbara eller avtagbara frontpanelen. 

En salladskyl från Tecnodom är inte bara standard men finns i en mängd olika utföranden med möjlighet till personlig individualisering med en mängd olika tillbehör. T.ex. finns hjul att köpa till alla salladskyler. Det finns möjlighet till att byta ut dörrar mot lådor. Bänkskivan kan beställas i granit med en extern kylränna. Hostskydd kan beställas i antingen rakt glas, kurvat glas eller rostfritt utförande och mycket mer.

Vi har levererat kylutrustning från Tecnodom i båda Danmark och Sverige i flera år och är väldigt glada över att fortsatt kunna leverera väldig hög produktkvalité till mycket konkurrenskraftigt pris. Detta är verkligen sant med Tecnodoms produkter. Hög kvalité till bättre pris. Det kan inte bli mycket bättre än så.

Vårt urval av kylutrustning från denna producent täcker över allt från salladskyl till kylskåp, frysrum och stort urval i vanliga kylbänkar. Som alltid bästa pris och kvalité från Köksoutlet.

Konditorikyl

Konditorikyl i bra kvalité från Italien. Köksoutlet säljer väldigt snygga italienska konditorikylar i mycket gedigen och bra kvalité till otroliga priser. Vi importerar själva direkt från fabriken i Italien och har lägst möjliga pris vilket också ger dig Sveriges bästa konditorikyl till oslagbart pris. Jämför gärna våra konditorikylar och priser med våra konkurrenters – vi vet vi är bäst..

Alla våra konditorikylar produceras av Tecnodom på deras fabrik i norra Italien och alla konditorikylar är enbart tillverkade av europeiske komponenter och europeiske kompressorer som ger bästa förutsättning för att din konditorikyl också fungerar i många år. Tecnodom är en av Europas största och viktigaste producenter av kylutrustning till kommersiellt användning och all utrustning tillverkas helt från grunden. Tecnodom har tillverkat kylutrustning i mer än 25 år tillbaka och säljs i dag i mer än 40 länder i hela världen. Såklart ISO certifierat och CE godkända.

EVO konditorikyl är perfekt för exponering av kylt livsmedel som kakor, smörgåsar, hembakat, cafémat och mycket annat gott; och så är den snygg och passar väldigt bra in på de flesta caféer i Sverige

Snygg designad konditorikyl som är perfekt på café, i butik eller på restaurang och självbetjäning (särskild modell för självbetjäning finns). Konditorikylen EVO finns i längder från 60 cm till 180 cm och kan beställas i flera olika färger. Köksoutlet har som standard alltid modeller i svart färg på lager. Alla har ljus, 4 hyllplan, öppningsbart välvd glas, ventilerat kylutrymme, elektronisk kontrollpanel, automatisk avfrostning och tövattentork. En EVO konditorikyl är verkligen kvalité för pengarna - som alltid hos Köksoutlet.se

Köksoutlet har levererat konditorikyl från Tecnodom i flera år, både i Danmark och Sverige och vi vet att vi har hittat en produkt som fungerar bra, är lätt att underhålla, billig i drift och inköp, funktionell, snygg och hållbar. Precis som det ska vara när du ska köpa ny konditorikyl.

 

Chokladkyl

Kylmonter som är specialanpassade för förvaring av underbar choklad.

Ska du förvara eller exponera choklad och praliner är det viktigt att du väljer rätt chokladkyl. Du ska ha en kylmonter som är väl ventilerad, håller en konstant temperatur och gärna nån form utav klimatkontroll. Detta för att undvika att det bildas kondens som kan orsaka att chokladen blir vit eller grå och riktig tråkig att titta på.

Korrekt förvaring av choklad är vanligtvis i temperatur mellan 14C-18C – viktigast är dock att temperaturen är jämn och att fuktigheten inte är för hög – helst inte högre än 60 %.

Är temperaturen för hög är risken att det bildas ”fatbloom” eller fettrosor. Detta orsakas av fettkrystaller som tränger ut och bildar grå fläckar på ytan.

Är fuktigheten för hög är risken att det bildas ”sugarbloom” eller sockerrosor. Fukten löser upp en del av sockret i chokladen och särskilt på ytan – när fukten då avdunstar krystalliseras sockret igen och bildar vita belägningar eller ger chokladen en kornig yta.

Varken ”fatbloom” eller ”sugarbloom” betyder att chokladen är oätbar men oftast betyder det tyvärr att chokladen är osäljbar eftersom den är väldig tråkig att titta på.

Köksoutlet.se har flera olika modeller av kylmonters som är anpassade för just förvaring av choklad. Det finns små bänkmodeller och större golvmodeller – alla modeller är med stabil temperatur, bra ventilation och nån form av klimatkontroll som gör att fuktigheten inte överstiger 60 %.

Köksoutlet.se har egen import av chokladkyl och chokladmonter från bland annat Spanien och Italien. Detta gör att vi kan erbjuda kanske Sveriges bästa priser på chokladkylar och chokladmonters i riktigt bra kvalité.     

Självbetjäning

Kyldiskar och kylmonter för självbetjäning. Perfekt i livsmedelsaffär, butik och café.

Italiensk kvalité till otrolig pris. Stort urval av allt inom självbetjäningskyla. Väggkylar för självbetjäning, kyldiskar för självbetjäning och kylmonter eller exponeringsmonter för självbetjäning.

Kylutrustning bageri

Kylutrustning för bageri och konditori. Allt från kylskåp och frysskåp till kylbänkar och frysbänkar. Anpassat för 600x400 och/eller 600x450 bageriplåtar.

Mjukglass & slushmaskiner

Mjukglassmaskiner, slush och granitamaskiner i bästa kvalité från Ugolini