Kylrum 3140mm

Ny

Kompletta kvalitets kylrum från italienska JKS.

Priset är INKL. kompressor!

Kylrum bredd 3140 mm - välj längd i menyn höger om bilden

Kylrum i hög kvalitet från italien.

Dessa kylrum levereras komplett med monoblock/plugin kompressor för montering på vägg.

Kylrummen är lätta att montera tack vara det integrerade "lock-systemet"

 

Kylrummen levereras med 70mm högtisolerande polyrethanskum (40-42kg/m3) - finns också med 100mm eller 130mm isolering på förfrågan.

Vi har kylrum i alla storlekar - fråga oss efter andra mått

JKS som etablerades på 1980-talet är bland de ledande producenterna inom kyl och frys till storkök och restaurang. Företaget hör hemma i norra Italien och har 5 fabriker med totalt över 200 anställda. Produkterna från JKS och Tecnodom säljs idag i mer än 50 länder över hela världen och produktsortimentet täcker allt från kylrum och frysrum till blastchillers, kylmonter och kylbänkar.

Gemensamt för alla JKS och Tecnodom produkter är hög kvalité till riktigt bra pris. Fokus är lagd på funktionalitet och minskat miljöpåverkan - därför är all kylutrustning från JKS/Tecnodom välisolerad vilket i sin tur också ger lägre driftskostnader för slutanvändaren. 

Alla produkter produceras i Italien och produkterna byggs enbart av Europeiska komponenter. JKS/Tecnodom har knowhow och en storlek som gör att de prismässigt kan konkurrera med kinesiska alternativ samtidig som de håller en kvalitet och pålitlighet som vi är vana vid med produkter tillverkade i Europa. 

När du köper JKS eller Tecnodom produkter får du alltså europeisk kvalitet och priser som kan konkurrera med billiga kinesiska produkter - dessutom får du produkter som är genomtestade och som används i 1000-tals storkök och restauranger i Europa och resten av världen.

Relaterade produkter