Restaurangdiskmaskin - (HIGH POWER) - EVO

Tillval

 Vattenavhärdare (integrerat)  
 Startpaket 1 (2x10L diskmedel, 5L torkmedel mm)  
 AK1019 - Vattenrening/Avkalkning  
 Stativ  
 Installation (offereras)  
 Utökad garanti  

Ny

Restaurangdiskmaskinerna i Omniwash nya serie EVO är en (r)evolution innan för diskmaskiner - Diskmaskinen kan beställas med integrerat vattenavhärdare - DISKA UTAN KALK och slipp vita ränder på glasen. Detta är en high power modell på hela 6,75 kW (400V)

Evo serien av glasdiskmaskiner och restaurangdiskmaskiner från italienska Omniwash har en diskmaskin för alla tillfällen. I det mycket trånga köket eller baren finns 3500 som bara är 67 cm hög (35x35 diskkorg) och även 4000 på bara 72 cm (40x40 korg). Har ni behov för mer kapacitet finns 5000 och 5300 som klarar upp till 30 korgar i timmen!

 • Vattenavhärdare (tillval)
 • Tömningspump
 • Automatisk torkmedel doseringspump
 • Automatisk diskmedelsdosering
 • 400 V / 50Hz
 • Max effekt: 6,75 kW
 • 50x50 diskbackar/diskkorg
 • Diskar vid 53 C och sköljer vid 85 C
 • 3 diskcykel 120/180/240 sek*
 • Tankkapacitet: 29 L
 • Boilerkapacitet: 8 L
 • Vikt: 51 kg
 • Mått: 590x600x814

Med starka diskpumpar på 0,3 och 0,75 kW är ni säkra på att Evo diskmaskin alltid levererar ett perfekt resultat - även vid full kapacitet. En kraftfull boiler på 2,7 kW (6 kW i 5300) säkerställer att temperaturen på sköljvattnet aldrig sjunkar till under 85 C och att diskmaskinen klarar disk efter disk utan paus. 

Alla Evo diskmaskiner har en knapp för kallvattensköljning så ni inte behöver vänta på att glasen svalnar utan kan använda dem direkt ur diskmaskinen!

Även automatisk diskmedelspump, torkmedelspump och tömningspump är standard i Evo serien.

Med en mycket låg ljudnivå är Evo diskmaskin perfekt på offentliga miljöer som t.ex. bar och cafe.

Vattenavhärdare

EVO-serien från Omniwash finns med möjlighet till integrerat vattenavhärdare. Vattenavhärdaren är, som du känner det från vanliga hushållsdiskmaskiner, med påfyllning av diskmaskinsalt. Det dyra externa avhärdningssystemet är därför inte längre en nödvändighet. Har du redan ett avhärdningssystem kan du självklart även koppla det på. 

Diskmaskiner med vattenavhärdare fungera på så sätt att de måste ”regenereras” då och då för att vattenavhärdaren ska fungera. Detta görs lätt genom att trycka på en knapp på diskmaskinen och tar ca 20 min. Beroende på vattenkvalité (DH) ska EVO regenerera efter ca 15-30 diskar. Vanlig arbetsprocedur ät t.ex. att starta regenereringen på förmiddagen så maskinen är klar till användning när det är dags för disk.

Har ni mycket hårt vatten (över 15 DH) rekommenderar vi ett externt avhärdningssystem då diskmaskiner med integrerat avhärdning då ska regenereras ofta.

Omniwash diskmaskiner kan med fördel anslutas till varmt vatten upp till 50C. Detta är inte ett måste men kan ge en besparing på driftskostnaden och miljöpåverkan och du får då även lägre driftskostnader på en i förväg mycket ekonomisk diskmaskin 

Omniwash är en italiensk kvalitetsprodukt från IME Group och har exiterat sedan 1962.

Tillsammans med vårt systerbolag har vi levererat långt mer än 200 diskmaskiner från Omniwash i Danmark och Sverige så vi vet att kvaliteten och pålitligheten är i topp. Vi har reservdelar på för snabb assistans!  

Diskmaskinen du kan lita på - Omniwash

 *Tiden är vägledande och beror på hur många antal diskar som körs i rad och ansluten vattentemperatur. Maskinen kan diska på denna tid när vattnet i tank och boiler är uppvärmt.

Relaterade produkter